Wednesday, Apr. 25, 2018

Vitamine care vor da stralucire tenului tau!

Scris de:

|

22/02/2012

|

Postat în Categoria:

Vitamine care vor da stralucire tenului tau!

Este consumul de alimente bogate în vitamine într-adevăr important pentru frumusetea noastra? Fiecare doctor şi dermatolog va raspunde ca da. Dar acest lucru nu reprezinta o informaţie noua. Cu toate acestea, se pare că femeile pun de mai multe ori această întrebare, deoarece refuză să creadă că singurul mod eficient de a furniza organismului cantitati suficiente de vitamine este de a consuma produse alimentare care le conţin.

Schimbarea obiceiurile tale alimentare, nu este chiar usoara, dar odată ce te familiarizezi cu ce pot face vitaminele pentru aspectul tau, vei fi cu siguranţă mult mai dispusa să-l iei, cel putin, în considerare. În plus, vitaminele de care aveţi nevoie sunt o parte din  fructele si legumele pe care majoritatea oamenilor le plac.

De exemplu, portocalele si grapefruitul sunt unul dintre tipurile preferate de fructe si, din fericire, ele sunt surse bogate de vitamina C. Aceasta vitamina este deosebit de buna pentru intarirea sistemului imunitar, făcând astfel posibila menţinerea pielii în siguranţă de orice fel de influenţe negative. Aceasta, de asemenea, stimuleaza productia de colagen, substanta care tine totul bine tonifiat.

Dacă sunteţi mai interesata în a scăpa de semnele de imbatranire sau de prevenirea aparitiei acestora, vitamina E se dovedeşte a fi extrem de benefica. Aceasta este un antioxidant puternic, ceea ce înseamnă că, fie va preveni apariţia radicalilor liberi, fie va reduce numărul acestor molecule extrem de dăunătoare. Din toate vitaminele bune pentru piele, aceasta este probabil cea mai utila atunci când vine vorba reintinerire. Vitamina E poate fi găsita în produse alimentare, cum ar fi legumele cu frunze verzi şi cerealele integrale.

Aţi auzit vreodată de retinol? Aceasta este o forma de vitamina A, pe care cele mai multe produse anti-rid o contin, deoarece are capacitatea de a întineri pielea. O va face, de asemenea, sa arate proaspata si, pur si simplu, superba. Caisele, piersicile si mango sunt bogate în vitamina A.

Pentru cele care nu pot sa scape de “pungile negre” de sub ochii lor, vitamina K poate fi de mare ajutor. Aceasta poate fi găsita în spanac, broccoli, avocado si struguri.

Cu toate acestea, în cazul în care nu vă puteti schimba obiceiurile alimentare, puteţi lua în considerare întotdeauna administrarea de suplimente de vitamine. Ţineţi minte că trebuie să consultati medicul înainte de a lua aceasta decizie. O altă opţiune o reprezinta produsese de infrumusetare si cele cosmetice, dar asiguraţi-vă că acestea conţin aceste vitamine atat de importante pentru piele.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Vitamine care vor da stralucire tenului tau!, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Recomandă Acest Articol

Articole Asemănătoare

Reducerea efectelor îmbătrânirii
Metode de tratare a pielii crăpate
Celulita

Despre Autor

flaviusel

Lasă un Comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>