Wednesday, Apr. 25, 2018

Un nou tratament impotriva punctelor negre!

Scris de:

|

21/02/2012

|

Postat în Categoria:

Un nou tratament impotriva punctelor negre!

Aparitia câtorva puncte negre, nu reprezinta un steag rosu atunci cand vine vorba de modul în care avem grija de pielea noastra. Cu toate acestea, momentul în care observam că există din ce in ce mai multe pete negricioase, vom începe sa cautam frenetic un remediu instantaneu şi să devenim frustrate atunci când nimic nu funcţionează pe cat de repede ne-am dori.

Neglijarea unora dintre măsurile de bază de îngrijire a pielii înseamnă că pielea dumneavoastră va ajunge, probabil, intr-o stare mai rea, si nici un tratament impotriva punctelor negre nu va avea efect pentru cele care cred că pot scăpa de aceste pete mici si negre într-o singura zi, fara sa faca nimic.

Astfel, exfolierea pielii, cel puţin o dată pe săptămână, curăţarea tenului în fiecare zi şi aplicarea de produse naturale de hidratare sunt toate etape care nu sunt doar de bază, ci si cruciale. De asemenea, este recomandat să va demachiati tenul inainte de a merge la culcare. Această sugestie ar putea părea prosteasca, dar veti fi surprinsa de numărul de femei care merg la culcare fara sa se demachieze.

Dacă cunoaşteti motivele din cauza carora apar punctele negre, veti fi, cu siguranţă, în măsură să înţelegeti de ce astfel de măsuri reprezinta o condiţie necesară pentru orice tratament impotriva punctelor negre. Mai precis, din cauza celulelor moarte ale pielii si murdaria care se înfundă în pori, acele pete mici si negricioase apar mai devreme decat ne-am dori noi. Inlaturarea mizeriei şi celulelor moarte ale pielii este, prin urmare, este cel mai bun mod de prevenire şi primul pas in eliminarea punctelor negre.

Cei mai multi oameni spun ca anumite produse comerciale sunt un alt mod de a inlatura punctele negre. Acesta este motivul pentru care există o serie de astfel de creme şi geluri, care sunt apreciate de majoritatea oamenilor.

Acest tip de produse reprezinta un posibil tratament impotriva punctelor negre. Ele sustin ca sunt bune atat pentru inlaturarea punctelor negre, cat si  prevenirea oricarei reapariţii viitoare a acestora.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Un nou tratament impotriva punctelor negre!, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Recomandă Acest Articol

Articole Asemănătoare

Reducerea efectelor îmbătrânirii
Metode de tratare a pielii crăpate
Celulita

Despre Autor

flaviusel

Lasă un Comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>