Friday, Apr. 27, 2018

Trucuri simple pentru a face pielea mai fina si mai frumoasa!

Scris de:

|

22/02/2012

|

Postat în Categoria:

Trucuri simple pentru a face pielea mai fina si mai frumoasa!

Un dus pe zi este ceva care ce facem cel puţin o dată pe zi. Cele mai multe dintre noi nu cred că exista o strategie anume pentru acest proces – umezim pielea, aplicam săpun şi apoi clătim. Cu toate acestea, e nevoie de mult mai mult de atat şi sunt multe lucruri carora ar trebui să le acordati atenţie, dacă doriţi sa va ingrijiti pielea dumneavoastră in mod adecvat.

De exemplu, ştiaţi că apa extrem de fierbinte provoacă dispariţia stratului protector al pielii? Acesta este motivul pentru care temperatura ideala ar trebui să fie în jurul valorii de 37 de grade C. Daca folositi apa foarte calda in timpul dusului, încearcati să schimbati acest obicei prin modificarea temperaturii apei în fiecare zi.

Păstrarea pielii fine şi sănătoase vă permite să va mentineti tinere cât mai mult timp posibil. Unul dintre cele mai bune moduri de a face acest lucru este prin exfolirea pielii o dată sau de două ori pe săptămână. În timp ce facetii acest lucru, asiguraţi-vă că sunteti blânda si o faceti in mod delicat. În loc de spălarea obisnuita a pielii, masati-o usor, deoarece acest lucru va imbunatati circulatia sangelui si va va oferi, de asemenea, o stralucire rozalie, tinereasca. Dacă se poate, folosiţi produse parfumate, care vor face întregul proces mult mai placut.

De asemenea, este important să acordati atenţie produselor pe care le aplicati pe piele. Gelurile de duş şi loţiunile naturiste sunt, probabil, cele mai bune, dar în cazul în care nu va plac, puteti folosi si produse comerciale, insa asigurati-va ca acestea sunt usoare si delicate cu pielea dvs. Lotiunile hidratante  va vor menţine pielea hidratata, fina si tonifiata.

Nu uitati sa folositi un produs pentru hidratare după duş, deoarece pielea dvs are nevoie de asa ceva, mai ales dacă nu mai sunteţi la varsta de douăzeci de ani. Ţineţi cont de faptul că o data cu vârsta, trebuie sa faci mai multe lucruri pentru pielea dvs – cu toate acestea, dacă începeti să luati masuri din timp, numărul de lucruri pe care va trebui să le faceti nu va fi acelasi cu cel al femeilor care au neglijat regulile de îngrijire a pielii în timpul tineretii lor.

Nu în ultimul rând, trebuie sa precizam ca trebuie sa va asigurati ca nu va frecati pielea cu prosopul dupa ce ati facut duş. În schimb, presati prosopul uşor pe piele pentru a absorbi excesul de apa.

Acestea sunt cateva trucuri simple care va vor face pielea mai fina şi mai frumoasa.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Trucuri simple pentru a face pielea mai fina si mai frumoasa!, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Recomandă Acest Articol

Articole Asemănătoare

Reducerea efectelor îmbătrânirii
Metode de tratare a pielii crăpate
Celulita

Despre Autor

flaviusel

Lasă un Comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>