Wednesday, Apr. 25, 2018

Tratamente de par cu trestie de zahar

Scris de:

|

16/02/2012

|

Postat în Categoria:

Tratamente de par cu trestie de zahar

Descoperiţi unul dintre tratamentele cele mai inovatoare pentru păr: trestia de zahăr. Nu-l cunoasteti? Va dezvăluim secretele sale.

Fiecareia dintre noi ne place să folosim cat mai multe produse naturale pentru tratamentele noastre de infrumusetare şi, de asemenea, în tratamentele pentru păr. Cheia? Increderea in produsele de origine vegetală. Astăzi va propunem un tratament pentru par care in mod sigur va va surprinde.

Deşi nu este prea comuna, trestia de zahăr, care este deja utilizata în alte tratamente, cum ar fi bronzarea cu ajutorul trestiei de zahăr, a început să fie folosită si in îngrijirea părului, avand o actiune similara tratamentului cu keratina.

Trestia de zahăr este folosita in multe produse de îngrijire a părului şi a componentelor sale ajuta la regenerarea fibrelor capilare, previne îmbătrânirea prematură a parului şi restabileşte stralucirea si catifelarea acestuia. Substanţele nutritive şi vitaminele, stimuleaza productia de colagen si elastina, oferind parului elasticitate şi flexibilitate. De asemenea, prin actiunea sa, reduce aspectul de par creţ.

Astfel, exista produse special concepute pentru saloanele de coafura, care sunt aplicate pentru a spori aceste beneficii impreuna cu alte tratament de specialitate. Cea mai cunoscuta este “Spazzola Progressiva”, o tehnica care ajuta la imbunatarirea treptata a părului.

Printr-o combinaţie de miere şi fructe de padure din padurea amazoniana, extract din trestie de zahăr, keratina de legume şi un amestec de aminoacizi si D-Panthenol, se realizează un compus care are toate proprietăţile unice ale fiecăreia dintre componente, unite intr- nouă formulă.

Beneficii

Eliminarea încreţirii, favorizarea catifelarii şi redarea strălucirii. Acest tip de tratament ajuta la protejarea parului de agenţii externi, reda supletea si fortifica parul fragil si casant .

Dezavantaje

Acest tratament de par, de obicei, dureaza 60 de zile şi, deşi preţul său este accesibil, ati putea avea nevoie de mai multe tratamente pentru a menţine părul sănătos pentru mai mult timp.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)
Tratamente de par cu trestie de zahar, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Recomandă Acest Articol

Articole Asemănătoare

Trucuri pentru a vă menţine articulaţiile sănătoase
Vitamina D previne bolile cronice și măreşte speranţa de viață
Tratarea celor mai grave forme de cancer de sân cu vitamina D

Despre Autor

flaviusel

Lasă un Comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>