Friday, Apr. 27, 2018

Tânără şi frumoasă, cu ajutorul alimentelor delicioase şi sănătoase!

Scris de:

|

22/02/2012

|

Postat în Categoria:

Tânără şi frumoasă, cu ajutorul alimentelor delicioase şi sănătoase!

Alimente DelicioaseDacă v-aţi întrebat vreodată de ce vedetele, în general, arata mai bine decât restul oamenilor, trebuie sa retineti că acest lucru nu este datorat în întregime banilor pe care ii au. Sigur, tratamentele scumpe de înfrumuseţare pot ajuta, insa adevaratul truc consta in obiceiurile lor alimentare, pe care trebuie să le respecte indiferent de ce se întâmplă dacă doresc să rămână tinere si frumoase.

Noi ar trebui să urmam, astfel, exemplul lor şi să ne concentram asupra alimentelor sănătoase, si totuşi delicioase, care sunt capabile de a face diferenta atunci cand problema este aspectul nostru.

Din fericire, nu va trebui să consumam alimente ridicole sau îngrozitor de dezgustatoare. Alimentele propuse sunt mai mult sau mai puţin populare şi nu ar trebui să aveti probleme cu includerea acestora în mesele dumneavoastră.

De exemplu, ciocolata neagra ar putea să nu fi favorita, dar având în vedere cât de sănătoasa şi benefica este, ar trebui cel puţin să o încercati. Acest tip de ciocolată contine cacao. Şi, din moment ce există un număr mare de antioxidanti in cacao, vă puteţi imagina doar ce poate face acest lucru pentru frumusetea dvs. În cazul în care nu ştiti, antioxidantii lupta cu radicalii liberi, care sunt una dintre principalele cauze ale aparitie ridurilor şi a altor semne de imbatranire.

Şi vorbind de antioxidanti, vinul rosu este si el o sursa de antioxidanti si polifenoli, care sunt, de asemenea, excelenti pentru organism. Un pahar sau două de vin pe zi, cu siguranta va conta mult pentru aspectul dvs..

Indiferent dacă va plac sau nu, legume trebuie sa fie prezente in dieta dvs, mai ales legumele cu frunze verzi. Ele stimuleaza sistemul imunitar şi îmbunătăţesc fluxul de sânge, lucru care va face minuni pentru aspectul dumneavoastra. Dacă nu va plac foarte mult, concentrati-va pe gatirea lor, astfel încât acestea sa devina delicioase. De exemplu, un pic de ulei de masline, sare si piper dupa gust, si totul va avea un gust divin.

Ceaiul verde este cel mai important tip de băutura, mai ales atunci când vine vorba de a preveni procesul de imbatranire. Acesta are un efect pozitiv asupra ratei dvs. metabolice, fapt care va va ajuta sa arzdeti caloriile mult mai eficient.

Ramaneti tânără, frumoasă şi sănătoasă doar prin consumul alimentelor potrivite. Deşi pare imposibil, acest lucru este într-adevăr tot ce trebuie sa faceti.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)
Tânără şi frumoasă, cu ajutorul alimentelor delicioase şi sănătoase!, 10.0 out of 10 based on 3 ratings

Recomandă Acest Articol

Articole Asemănătoare

Reducerea efectelor îmbătrânirii
Metode de tratare a pielii crăpate
Celulita

Despre Autor

flaviusel

Lasă un Comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>