Monday, Jun. 26, 2017

Sucul de lamaie

Scris de:

|

29/02/2012

|

Postat în Categoria:

Sucul de lamaie

Sucul de lamaie este bogat in vitamina C si are multe beneficii asupra sănătatii. Sucul de lamaie este compus din acid citric ( in proportie de 5%), care are, de asemenea, multe efecte pozitive asupra organismului nostru.

Dacă doriţi o piele sanatoasa puteti folosi suc de lamaie, deoarece acesta ajută la purificarea pielii si la eliminarea celulelor moarte. Sucul de lamaie poate fi utilizat chiar si pentru a trata cicatricile si pentru a elimina acneea.

Pentru cearcanele negre din jurul ochilor, sucul de lamaie este solutia. Pur şi simplu trebuie sa inmuiati un tampon de vata in suc de lamaie şi apoi se aplică pe zonele intunecate de sub ochi (fiti foarte atenta ca acesta sa nu intre in contact cu ochiul) – după câteva minute, veti observa ca cearcanele au disparut ca prin minune. De asemenea, este important sa reţineţi că sucul de lamaie are si proprietati antiseptice.

Dacă doriţi să pierdeti în greutate, sucul de lamaie va va ajuta.Trebuie doar să beţi suc de lamaie zilnic – dacă doriţi, încercaţi să adăugaţi in ceaiul preferat, cateva picături de lămâie. Lamaia stimuleaza metabolismul şi favorizeaza pierderea in greutate.

Sucul de lamaie este foarte bun si impotriva artrita, respectiv pentru imbunatatirea functionarii articulatiilor corpului. Daca beti două linguri de suc de lamaie dizolvate în apă, puteti reduce si preveni inflamatia – in plus, aceasta combinatie ajuta la prevenirea dezvoltarii, si chiar dizolvarea pietrelor la rinichi.

În plus, dacă aveţi probleme digestive, incercati sucul de lamaie – acesta ajuta in cazul arsurilor la stomac, în timp ce optimizeaza digestia. De asemenea, sucul de lamaie este benefic pentru curatarea intestinului, ajutand la eliminarea bacteriilor intestinale si este un remediu sigur pentru constipatie, stomac deranjat si balonare. Este întotdeauna recomandabil să consumati suc de lamaie cu putina miere pentru a remedia problemele de stomac.

Sucul de lamaie este foarte des folosit pentru a elimina raceala si tusea. Noi recomandăm ca atunci când aveţi febră sau sunteti racit, sa beti un ceai cu lamaie sau suc de lamaie – acesta are efecte anti-inflamatorii, ajuta la uciderea bacteriile “rele” care traiesc in organism si este foarte bun pentru a ajuta la stimularea sistemului imunitar.

Este, de asemenea, foarte bun pentru scăderea tensiunii arteriale şi a colesterolului.

După cum puteţi vedea beneficiile sucului de lamaie sunt variate, deci nu veti avea nicio problemă dacă il consumati in mod regulat, chiar dimpotriva – va ajuta la buna functionare a organismului dumneavoastra.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +4 (from 4 votes)
Sucul de lamaie, 10.0 out of 10 based on 3 ratings

Recomandă Acest Articol

Articole Asemănătoare

Nivelurile de vitamina D și somnolenţa
Vitamina D şi prevenirea cancerului
Calciul

Despre Autor

flaviusel

Lasă un Comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>