Wednesday, Jul. 30, 2014

Suc de Salvie

Scris de:

|

23/03/2013

|

Postat în Categoria:

Suc de Salvie

Ingredietele necesare pentru Suc de Salvie

- 450 g de salvie;

- 3 kg zahar;

- 2 lamai potrivite;

- 3 litri de apa plata.

Timpul de preparare al sucului de salvie este de aproximativ 3 ore.

Mod de preparare a sucului de salvie

Suc de SalvieCumparati frunze de salvie pe care le spalati bine si le puneti la scurs. Se pune apa la fiert intr-o oala iar in momentul cand apa incepe sa fiarba se adauga salvia. Se lasa timp de 10 minute la foc domol dupa care folosind o spumiera se scot plantele din oala. Se adauga zaharul si se lasa in continuare la fiert. Dupa 60 minute se vor adauga si zeama de la cele 2 lamai si se firbe pana cand se obtine un fel sirop de salvie.

Compozitia astfel obtinuta se adauga in sticle dupa ce in prealabil au fost spalate si uscate.

In momentul in care le adaugati in sticle folositi o palnie pentru a se elimina eventualele impuritati. Sticle se vor depozitia intr-un loc racoros de preferat in camara.

Acest suc de salvie se poate folosi la prajituri, inghetata, pentru indulcirea ceaiului avand o aroma specifica.

Va invitam mai jos sa ne expuneti experieta Dvs pe care ati avut-o cu sucul de salvie.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Suc de Salvie, 8.0 out of 10 based on 3 ratings

Recomandă Acest Articol

Articole Asemănătoare

Nivelurile de vitamina D și somnolenţa
Vitamina D şi prevenirea cancerului
Calciul

Despre Autor

flaviusel

(6) Readers Comments

  1. maria
    04/04/2013 at 11:42 pm

    am auzit cum ca sucul de salvie ajuta la slabit?a mai folosit cineva?cum trebuie sa bei asa simplu?

  2. rita
    12/04/2013 at 5:36 pm

    da,eu in 4 zile am slabit 3 kg,dar altceva nu se consuma decat ceai

    • Laura
      18/04/2013 at 10:49 am

      Ai slabit chiar daca ai pus atat zahar?

  3. Anamaria
    13/04/2013 at 7:59 pm

    Se bea ceai de salvie sau suc ?

  4. andra
    16/04/2013 at 8:08 am

    salvia trebuie sa fie proaspata sau poate fi folosita si cea uscata din comert?

    • diana
      12/05/2013 at 2:36 pm

      ai slabit chiar daca ai pus atata zahar..? se paote pune mai putin? si salvia poate sa fie proaspata sau si de la plafar...?

Lasă un Comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>