Wednesday, Apr. 25, 2018

Spune adio punctelor negre!

Scris de:

|

22/02/2012

|

Postat în Categoria:

Spune adio punctelor negre!

Deseori descrise ca fiind tipul cel mai putin jenant de acnee, punctele negre nu sunt printre cei mai răi duşmani ai tăi; cu toate acestea, desi există o mulţime de oameni care sufera de aceasta afectiune, fetele devin ruşinate şi au mai puţina încredere în ele . În timp ce unii oameni cred că ignorarea acestei probleme este cel mai bun curs de acţiune, alţii caută în mod constant noi moduri de a invinge punctele negre.

Înţelegerea punctelor negre nu este esenţială pentru eliminarea lor, dar va poate ajuta sa fiti mai bine pregatite pentru lupta cu acestea. Când vine vorba de aspectul lor, ele sunt acele mici umflaturi negricioase pe piele, cel mai frecvent aparute pe fata si pe spate. Ele sunt de fapt o substanţă formata din excesul de ulei şi de celule moarte ale pielii, care astupa porii. Datorită procesului de oxidare, substanţa devine neagra, iar de aceea acest tip de cosuri sunt convenabil numite puncte negre.

Multi dermatologi afirma că ele sunt prima etapă in aparitia acneei, deoarece cele mai multe dintre ele se infecteaza si apoi se transforma in cosuri. Acesta este motivul pentru care prezenţa punctelor negre nu ar trebui să fie ignorata. Ceva trebuie făcut pentru a împiedica aparitia lor sau pentru a le trata in mod corect.

Destul de interesant este faptul ca multe persoane adora stoarcerea lor, care este, desigur, un mod de a scăpa de ele. Acesta este modul cel mai comun, insa există câteva lucruri care trebuie luate în considerare dacă nu vreti să ajungeti sa aveti o problema si mai mare. Cel mai important lucru este sa va curăţati faţa şi mâinile înainte de a decide să luati problema în “propriile mâini”.

Ar fi, probabil, mult mai bine daca ati putea lucra la prevenirea apariţiei punctelor negre, care nu este atat de grea pe cat va imaginati. Singurul lucru pe care trebuie să-l faceţi este să vă asiguraţi că nu folositi produse de machiaj sau de ingrijire bazate pe uleiuri deoarece acest lucru doar va agrava problema.

Ţineţi minte că tot ce aplicati pe fata dvs. trebuie să fie îndepărtat înainte de a merge la culcare. Pastrarea pielii curate este cea mai buna metoda de prevenire. Spălarea este, de asemenea, necesara, deoarece astfel veti putea scăpa de excesul de ulei, praf si celulele moarte ale pielii.

Acordaţi atenţie sfaturilor de baza de ingrijire a pielii si problemele dvs. cu punctele negre vor deveni, în cele din urmă, istorie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Spune adio punctelor negre!, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Recomandă Acest Articol

Articole Asemănătoare

Reducerea efectelor îmbătrânirii
Metode de tratare a pielii crăpate
Celulita

Despre Autor

flaviusel

Lasă un Comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>