Wednesday, Apr. 25, 2018

Slabeste in 4 zile!

Scris de:

|

18/02/2012

|

Postat în Categoria:

Slabeste in 4 zile!

Hai să fim sinceri – corpul dvs nu poate ajunge perfect în doar patru zile, insa puteţi pierde cateva kilograme, astfel încât să puteţi intra în rochia preferata. Acest plan de pierdere in greutate nu este deloc una periculoasă şi nu va va pune în pericol sănătatea. Secretul său constă în combinaţia perfectă de produse alimentare, exercitii si atitudine.

Când vine vorba de ceea ce ar trebui să mancati, păstrati în minte faptul că ouăle la micul dejun vă pot oferi suficientă energie până la prânz, care ar trebui să conste in legume cu frunze verzi si branza fara grasime sau iaurt. Nu uitati despre fructe, deoarece sunt surse foarte bogate de minerale şi vitamine de care aveţi absoluta nevoie, dacă intenţionaţi să piardeti în greutate în patru zile. Puiul este necesar pentru cină, dar asiguraţi-vă că acesta nu e prăjit. De asemenea, încercaţi să staţi departe de dulciuri si alcool, deoarece acestea vor ruina sansele dvs. de a slabi.

Este esenţial sa fiti activi fizic în timpul acestor patru zile. Cel mai bine ar fi dacă aţi putea face miscare timp de cel puţin o oră în fiecare zi. Când vă simţiţi obosit, luati o pauză şi nu uitaţi să beti multa apă. Alergarea pare a fi cea mai bună opţiune, deşi înotul poate fi la îndemână, de asemenea.

Ori de câte ori încercaţi să piardă în greutate, mai ales dacă doriti sa faceti asta  în patru zile, asiguraţi-vă că va asteptati la prea mult. Nu puteţi pierde 10 de kilograme in doar cateva zile, deoarece acest lucru nu este nici posibil, nici de dorit. Dar, dacă sunteti auto-disciplinaţi şi dacă veti respecta regulile, veti deveni mai încrezătoare şi mai concentrată pe obiectivul dvs..

Şi, în sfârşit, deoarece trebuie să fiti motivate, asiguraţi-vă că aţi pus rochia undeva unde o puteţi vedea. Acest lucru vă va oferi suficienta energie pentru a va tine de plan. Rămâneti pozitivă şi faceti lucruri care va permit să vă relaxaţi.

Tineti minte acest plan de pierdere in greutate de cateva zile pentru a fi, fără îndoială, pregătita pentru următorul eveniment important.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Slabeste in 4 zile!, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Recomandă Acest Articol

Articole Asemănătoare

8 moduri neașteptate pentru a arde calorii
Suc de Salvie
Dieta pentru a pierde in greutate in 13 zile

Despre Autor

flaviusel

Lasă un Comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>