Monday, Jun. 26, 2017

Sfaturi pentru mentinerea tineretii pielii

Scris de:

|

26/04/2012

|

Postat în Categoria:

Sfaturi pentru mentinerea tineretii pielii

Iată câteva sfaturi pentru incetinirea procesului de imbatranire a pielii.

Evitaţi fumatul: Una din cauzele majore ale unei îmbătrâniri rapide este fumatul, proces prin care colagenul din piele este anihilat, iar drept urmare apare îmbătrânirea prematura a pielii. Pentru decelerarea procesului de imbatranire, este absolut necesar să renunţati la fumat. Ar trebui sa reduceti si consumul de alcool, dacă sunteti obisnuita cu acesta.

Reduceti expunerea pielii la Soare: Incercati sa gasiti cea mai buna metoda de a menţine pielea ferita de pericolele razelor ultraviolete ale soarelui. Lumina soarelui, în afară de faptul ca ofera bronz pielii, are, de asemenea, efectul de a crea riduri şi pete negre premature. Deci, asiguraţi-vă că pielea dumneavoastră este suficient de protejata de soare. Aplicati zilnic pe piele o lotiune de protectie solara, cu factor de protectie mai mare de 15 – reaplicati dupa fiecare 4 ore de stat in Soare, pentru a asigura protectia eficienta a pielii.

Adoptati o dieta sanatoasa: o dieta adecvata si echilibrata detine, de asemenea, cheia pentru o piele mai tanara. Un nivel mai mare de antioxidanti păstrează pielea tânără; de aceea, este important sa va asigurati ca dieta dumneavoastra de zi cu zi conţine o cantitate adecvata de produse alimentare care au proprietati antioxidante. Includeti legume şi fructe proaspete in regimul de zi cu zi şi incercati sa consumati, de asemenea, cât mai mult peste posibil.

Nu folositi sapunuri de prea multe ori: Evitaţi utilizarea frecventă de sapunuri pentru spalarea fetei, deoarece săpunurile interfereaza cu hidratarea naturala a pielii, rezultand intr-o piele uscată si deteriorata. O piele uscată duce, în cele din urmă, la aparitia ridurilor pe piele.

Asigurati-va necesarul de somn: Asiguraţi-vă că obţineţi cantitatea adecvata de somn. Acesta este timpul in care pielea se relaxeaza. Feriti-va de stres pe cat de mult posibil, deoarece prea mult stres face ca pielea sa fie mai reactiva şi declanşează probleme precum deshidratarea pielii si acneea.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Sfaturi pentru mentinerea tineretii pielii, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Recomandă Acest Articol

Articole Asemănătoare

Reducerea efectelor îmbătrânirii
Metode de tratare a pielii crăpate
Celulita

Despre Autor

flaviusel

Lasă un Comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>