Thursday, Jun. 29, 2017

Sfaturi pentru a elimina cearcanele

Scris de:

|

26/04/2012

|

Postat în Categoria:

Sfaturi pentru a elimina cearcanele

Pliculete de ceai negru: Pliculetele de ceai negru sunt cunoscute pentru faptul ca ajuta la eliminarea cearcanelor de sub ochi. Când folosiţi ceaiul negru, lasati pliculetul de ceai sa stea pe fiecare ochi pentru 20 de minute. Utilizaţi cate un pliculet separat pentru fiecare ochi şi după aproximativ o săptămână, veţi observa îmbunătăţirile.

Cuburi de gheata: o bună alternativă la pliculetele de ceai sunt, de asemenea, cuburile de gheata plasate pe ochi în acelaşi mod ca şi pliculetele de ceai. Dupa putin timp, veti observa ca pielea va deveni supla şi cearcanele vor disparea.

Castraveţi: Cearcanele apar atunci când pielea de sub ochi devine moale si se lasa. Strângerea pielii in mod natural cu ajutorul castraveţilor este benefica in ameliorarea cearcanelor. Aşezaţi cateva bucăţi, proaspat taiate, de castravete  pe ochi in fiecare zi, timp de câteva săptămâni şi veţi observa o diferenţă clară.

Suplimentarea cu vitamine: suplimentarea de vitamine, mai ales vitamina K, este un remediu care face minuni in eliminarea cearcanelor. Administrarea de suplimente va va ajuta sa scapati de cearcanele urâte, în scurt timp.

Apă, apă şi mai multa apa: Hidrateaza-ti corpul cu apă, pe parcursul intregii zile. Incercati sa beti cel putin 8 pahare de apa in fiecare zi. Curatati fata de multe ori, cu apă şi săpun, pentru a menţine pielea hidratată.

Managementul stresului: Orice soluţie temporară va fi inutila în cazul în care cauza principala a cearcanelor nu este tratată. În timp ce printre numeroasele cauze ale cearcanelor poate fi vârsta, doua dintre principalele cauze sunt stresul şi lipsa de somn. Când vine vorba de gestionarea stresului, trebuie să învaţato sa fiti proactiva. Mancati bine (asta nu inseamna sa mancati mult, ci sanatos), dormiti bine şi faceti exercitii. Corpul tau are nevoie de toate tipurile de nutrienti. Deci, va trebui să consumati, în mod regulat, toate tipurile de legume şi fructe. Scapa de obiceiurile rele ale consumului de alcool şi fumatului, care doar agravează aceasta condiţie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Sfaturi pentru a elimina cearcanele, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Recomandă Acest Articol

Articole Asemănătoare

Reducerea efectelor îmbătrânirii
Metode de tratare a pielii crăpate
Celulita

Despre Autor

flaviusel

Lasă un Comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>