Wednesday, Apr. 25, 2018

Secretele aromoterapiei

Scris de:

|

16/02/2012

|

Postat în Categoria:

Secretele aromoterapiei

Indiferent de ce ai nevoie, aromoterapia te poate ajuta. De fapt, este atat de benefica incat, o dată ce o încercaţi, deveniti dependenta de ea. Dar acesta este un tip de dependenta bun, unul care nu va necesita o mulţime de timp şi de bani. Dacă vă întrebaţi cum de acest lucru este posibil, ţineţi cont de faptul că există sugestii şi sfaturi despre cum să o faceti, în intimitatea propriei case.

Îmbătrânirea populaţiei este una dintre problemele cele mai tulburătoare ale femeilor. Ea a devenit astfel o afacere de pe urma carei se fac o multime de bani seriosi, deorece au reusit sa convinga femeile că ceea ce au de oferit este singura soluţie pentru a ramane tinere şi frumoase. Adevărul este că nimeni nu poate avea grijă de pielea dvs mai bine decat dvs. Credeţi sau nu, aromoterapia este un răspuns. Cumparati o crema fara parfum şi adaugati câteva picături de ulei esential de trandafir în ea. În plus, mai puteţi adăuga si cateva picaturi de ulei esential de neroli. Ambele sunt considerate a avea proprietati de vindecare si va vor hrăni şi întineri pielea.

Pentru un par mai sanatos si mai stralucitor, pe care, sa fim sinceri, toţi ni-l dorim, folosiţi ulei de jojoba, deoarece acesta poate face minuni. Masati scalpul cu el, lasati-l timp de două ore şi spălaţi apoi parul cu un sampon uşor. Cele mai multe probleme ale parului sunt cauzate de anumite probleme ale scalpului. Din fericire, uleiul de jojoba este foarte puternic si poate trata tot felul de condiţii ale scalp. Acest ulei va va aduce parul înapoi la viaţă, fără nici o îndoială.

Aromoterapia este cel mai adesea asociata cu ulei de patchouli. Acesta este foarte cunoscut deoarece are un efect extraordinar asupra regenerarii celulelor pielii – se recomandă atât ca o rutina zilnica de ingrijire a pielii, cat si ca un tratament anti-imbatranire. De asemenea, este stiut faptul că uleiul de patchouli este capabil de a reduce celulita. În plus, este foarte relaxant şi vă poate ajuta să scapati de stres.

Şi, vorbind despre frustrare şi de stres, unul dintre cele mai bune remedii este, de fapt, ulei esential de lavanda. Te calmeaza, relaxeaza si poate fi de mare ajutor celor care au probleme cu somnul.

Aromoterapia este cu siguranţă o modalitate de a va face viaţa mai bună, mai plăcută şi cat mai lipsită de stres.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Secretele aromoterapiei, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Recomandă Acest Articol

Articole Asemănătoare

Reducerea efectelor îmbătrânirii
Metode de tratare a pielii crăpate
Celulita

Despre Autor

flaviusel

Lasă un Comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>