Wednesday, Apr. 25, 2018

Scapati de celulita cu aceasta reteta magica!

Scris de:

|

21/02/2012

|

Postat în Categoria:

Scapati de celulita cu aceasta reteta magica!

Ai visat vreodată ca ai o baghetă magică, care face toate lucrurile rele sa dispara? Care ar fi primul lucru de care v-ar scăpa? Este celulita? Pentru ca, daca acesta este primul lucru la care v-ati gandit, s-ar putea sa faceti acest lucru si fara magie. Singurul lucru de care aveţi nevoie este ceva timp şi dorinţa de a realiza acest lucru.

Nu există nici o îndoială că celulita este o pacoste, foarte dificil de eliminat, dar cu atitudinea corectă şi o serie de lucruri simple, aceasta poate deveni doar un vis urat pe care l-ai avut. Acesta este un proces care necesită să fiti dedicata şi rabdatoare. Nu ati avut întotdeauna celulita, ceea ce înseamnă că este posibil sa aduceti inapoi acele zile -  nu cu ajutorul unei maşini a timpului, ci prin impunerea anumitor schimbari in viata dvs.

Obiceiurile dvs. alimentare sunt primul lucru caruia va trebui să-i acordati mai multă atenţie, deoarece, fără sa facet asta, nu aveti cu adevărat o şansă de a elimina celulita. Mai multe fructe şi legume sunt esenţiale şi, dacă nu le puteţi consuma separat, asiguraţi-vă că le includeti în mesele dvs.

Nu trebuie să mai mentionam cât de nocive sunt tigarile si bauturile alcoolice pentru pielea dvs. Dacă aveţi de gând sa eliminati celulita, trebuie neaparat să stati departe de toate acestea. Pentru a avea pielea netedă, frumoasă şi fara celulita, încercaţi să o frecati usor inainte de a face duş.

Chiar daca persoanele supraponderale au mai multe şanse de a avea celulita si le este mult mai dificil sa scape pe ea, nu înseamnă că persoanele slabe se descurca cu mult mai bine. Dimpotrivă, procesul de eliminare a celulitei este mai mult sau mai puţin acelaşi lucru indiferent de greutate. Importante sunt disciplina si luarea deciziilor potrivite – acestea vor decide în cele din urmă cât de repede veti reusi sa va atingeti obiectivul.

Saloanele de spa, unde puteţi avea parte de tratamente speciale, cu masaje anticelulitice, sunt extrem de benefice si chiar va incurajam sa le vizitati din cand in cand, atunci cand aveti posibilitatea. Masajele nu numai că vor avea grijă de inlaturarea celulitei, dar va va face, de asemenea, sa va relaxati si sa scapati de stres.

Numai dacă aveti o voinţă puternică veti reusi sa eliminati celulita. Auto-disciplina in mod sigur nu strica, deci asiguraţi-vă că urmaţi sfaturile date indiferent de ce.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Scapati de celulita cu aceasta reteta magica!, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Recomandă Acest Articol

Articole Asemănătoare

Reducerea efectelor îmbătrânirii
Metode de tratare a pielii crăpate
Celulita

Despre Autor

flaviusel

Lasă un Comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>