Wednesday, Apr. 25, 2018

Scapa de punctele negre!

Scris de:

|

21/02/2012

|

Postat în Categoria:

Scapa de punctele negre!

Chiar şi cei care au grija de pielea lor sunt uneori surprinşi de apariţia punctelor negre. Acest lucru supara femeile, mai ales pe cele care cred că au făcut tot ceea ce ar fi trebuit să faca. Un nou tratament pentru punctele negre nu este ceva ce nu aţi auzit si înainte, insa paşii inclusi in acest articol şi modul în care ar trebui să-i realizati sunt cu siguranta aspecte ce nu au fost subliniate şi mai înainte.

Întâi de toate, cele mai multe dintre voi stiti deja de ce apar punctele negre. Ele apar, uneori, înainte de acel cos rosu, urât si jenant. Punctele negre sunt de fapt un amestec (ca să spunem aşa) de exces de ulei si murdarie. Aceste două înfundă porii şi împreună, dacă nu se face nimic pentru a le elimina, formează o substanţă care se inegreste din cauza oxidării şi devine acel punct negru.

Este destul de evident ca problema o reprezinta excesul de ulei şi murdărie, care ar trebui să fie intotdeauna inlaturate. Şi, în timp ce unele femei cred ca fac acest lucru cu regularitate, cele mai multe dintre ele nu reuşesc să o facă in mod corect, care este de fapt baza unui tratament contra punctelor negre. Modul corect presupune acordarea atenţiei unor lucruri aparent lipsite de importanţă, care se dovedesc a juca un rol semnificativ atunci când dorim sa prevenim apariţia punctelor negre.

Mai precis, folosirea unor produse grase, precum cremele, nu va pot ajuta, deoarece acestea au tendinţa de a bloca porii si mai mult. În schimb, ar trebui să utilizaţi geluri delicate si produse lichide de ingrijire a pielii, care vor curata pielea cu adevarat. De asemenea, încercaţi să evitaţi produsele care conţin alcool, lamaie, menta si eucalipt, deoarece acestea au tendinţa de a creşte producţia de ulei, fapt ce nu este de ajutor celor care se lupta cu punctele negre.

Deşi există cazuri în care vă este permis să storceti punctele negre, în cele mai multe cazuri, acest tip de procedură ar trebui să fie evitată, deoarece majoritatea femeilor nu-si dau seama daca sunt sau nu prea agresive cu pielea lor. În schimb, încercaţi să utilizaţi un prosop de fata, usor aspru, pentru a exfolia pielea in mod delicat.

Tratarea punctelor negre nu este ceva care este foarte dificil de facut. Trebuie doar sa fiti atente la produsele pe care le utilizaţi şi asiguraţi-vă că vă tratati fata cat mai delicat posibil.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Scapa de punctele negre!, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Recomandă Acest Articol

Articole Asemănătoare

Reducerea efectelor îmbătrânirii
Metode de tratare a pielii crăpate
Celulita

Despre Autor

flaviusel

Lasă un Comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>