Friday, Apr. 27, 2018

Salata de fructe pentru un corp perfect si o piele frumoasa!

Scris de:

|

18/02/2012

|

Postat în Categoria:

Salata de fructe pentru un corp perfect si o piele frumoasa!

Aţi observat că aproape fiecare produs de îngrijire a pielii conţine anumite vitamine? Acest lucru se datorează faptului că ele sunt extrem de importante, atât pentru frumusetea, cat şi pentru sănătatea dumneavoastră. Cu toate acestea, deşi cremele bogate în vitamine vă pot oferi o anumita cantitate a acestor ingrediente benefice, ele nu sunt pur şi simplu de ajuns. Obţinerea acestora din produse alimentare este, aşadar, necesar.

Deoarece fructele şi legumele sunt surse extrem de bogate de vitamine, sunteti mai mult decât încurajate să le consumati. În cazul în care acestea nu va plac atat de mult, găsiti o modalitate de a le incorpora în mese, astfel încât sa nu simtiti ca faceti de care, în general, nu va bucurati. Sugestia noastra este sa faceti diferite salate de fructe, care sunt foarte delicioase.

De exemplu, o salata de fructe mixta, care constă in mere, kiwi, papaya şi căpşuni, vă poate furniza toate substantele nutritive esentiale de care corpul are nevoie pentru a vă menţine sănătoasa şi frumoasa. Pentru a face lucrurile mai interesante, poti adauga crema de cocos pe partea de sus, împreună cu cateva frunze de menta.

Trebuie să recunosc că nu există aproape nimic mai racoritor decat portocalele. Şi, deoarece acestea sunt efectiv ambalate cu vitamina C, ar trebui să fie una dintre principalele ingrediente in aproape fiecare salata de fructe. Dacă le combinaţi cu nişte struguri şi cateva felii de pepene verde, corpul dvs. va deveni suficient de puternic pentru a lupta împotriva tuturor influenţelor negative.

Rare sunt persoanele carora nu le plac merele si bananele si, din fericire, există o salata de fructe care combină aceste două fructe populare . Taiati-le în bucăţi mici, amestecati-le împreună, adăugati putin iaurt si cateva alune. Deşi s-ar parea că acestea nu merg bine împreună, ele oferă de fapt, un gust unic, la care doar un număr mic de persoane vor putea să reziste.

Pentru a avea pielea stralucitoare, trebuie să fiti sănătos şi acest lucru implică cateva lucruri. Încercaţi să vă relaxaţi, să respectati rutina de ingrijire a pielii şi, desigur, sa mancati cat mai multe fructe şi legume, după cum puteţi. Şi de ce sunt salatele de fructe atat de grozave? Pentru ca sunt, pur si simplu, cel mai bun mod de a va bucura de masă şi, in plus,oferă corpului cantitati suficiente de vitamine şi minerale de care organismul nostru are nevoie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Salata de fructe pentru un corp perfect si o piele frumoasa!, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Recomandă Acest Articol

Articole Asemănătoare

8 moduri neașteptate pentru a arde calorii
Suc de Salvie
Dieta pentru a pierde in greutate in 13 zile

Despre Autor

flaviusel

Lasă un Comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>