Wednesday, Jun. 28, 2017

Respiratia urat mirositoare

Scris de:

|

07/04/2012

|

Postat în Categoria:

Respiratia urat mirositoare

respiratia mirositoareHalena este respiratia care are un miros neplăcut. Este, de asemenea, cunoscut si sub numele de halitoza. Acest miros poate aparea din cand in cand, sau poate fi de lungă durată, în funcţie de cauza.

Milioane de bacterii trăiesc în gură, în special pe partea din spate a limbii. La multe persoane, acestea sunt principalele cauze ale respiratiei urat mirositoare. Mediul cald si umed din gura este ideal pentru dezvoltarea acestor bacterii.

Unele tipuri de respiratie urat mirositoare sunt considerate a fi destul de normale. Ele, de obicei, nu sunt cauzate de probleme de sanatate. Un exemplu este respiratia mirositoare de dimineata. Aceasta se datoreaza schimbărilor din gura in timpul somnului. În timpul zilei, saliva spala alimentele aflate în descompunere care cauzeaza mirosurile. Organismul produce mai putina saliva pe timpul noptii. Gura devine uscata, iar celulele moarte se “lipesc” de limba si de partea interioara a obrajilor.

Reclamele ne spun să consumam bomboane de mentă sau sa folosim apa de gura pentru a elimina respiratia urat mirositoare. Cu toate acestea, conform unui articol aparut in revista “Muscle Evolution”, multe dintre dropsurile si apele de gura pe care oamenii le folosesc pentru a combate respiratia urat mirositoare provoca de fapt, respiratia urat mirositoare sau o inrautatesc.

De ce?

Bacteriile care cauzeaza respiratia neplacuta trăiesc şi se inmultesc sub suprafata limbii, pe amigdale şi în gât, si nu pe suprafata care poate fi periata sau spalata. În loc de a va scapa de respiratia urat mirositoare, multe dintre aceste produse contin alcool, care usuca gura si creeaza un mediu favorabil pentru dezvoltarea acestor bacterii.

Dr. Brian Gold spune că mulţi oameni nu sunt constienti ca au o respiratie urat mirositoare. Deci, cum vă asiguraţi că respiraţia dumneavoastra nu are un miros neplecut? Dr. Gold sugerează acest auto-test: “Folosirea atei dentare sau a unei raclete pentru limba – mirositi apoi ata sau racleta – dacă gura este curata, aceasta nu va avea un miros neplacut”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Respiratia urat mirositoare, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Recomandă Acest Articol

Articole Asemănătoare

Nivelurile de vitamina D și somnolenţa
Trucuri pentru a vă menţine articulaţiile sănătoase
Vitamina D şi prevenirea cancerului

Despre Autor

flaviusel

Lasă un Comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>