Wednesday, Apr. 25, 2018

Rasul te ajuta sa pierzi in greutate!

Scris de:

|

20/02/2012

|

Postat în Categoria:

Rasul te ajuta sa pierzi in greutate!

Este într-adevăr acest lucru posibil? Ati putea să pierdeti în greutate de la râs? Un număr mare de oameni de ştiinţă spun că aceasta este o teorie plauzibilă. De fapt, există numeroase beneficii ale rasului, printre cea mai apreciata fiind posibilitatea de a pierde in greutate cu uşurinţă.

Au fost opinii că râsul are efectul opus şi că acesta, de fapt, te face sa castigi in greutate. Cu toate acestea, nu există dovezi în acest sens. Rasul este un catalizator uimitor, care se va asigura că veţi pierde in greutate eficient.

Nu este surprinzator – râsetele afectează corpul şi sistemul imunitar, facandu-l mai puternic şi pregătit să înceapă lupta impotriva kilogramelor in plus. Acesta declanseaza aceleasi procese in corpul dumneavoastră ca si exercitiile fizice, ceea ce înseamnă că nu trebuie să va concentrati pe antrenamente grele care pot fi extrem de obositoare.

Consumul de alimente între mese favorizeaza cresterea in greutate, si implicit, are un efect daunator asupra sanatatii dvs. Oamenii care sunt deprimati şi tristi recur, de obicei, la produsele alimentare  de parca acest lucru ar face sa dispara sentimentele lor negative. Pe de altă parte, persoanele care, în general, sunt fericite, nu consuma alimente atunci când nu le este foame, lucru esenţial atât pentru a pierde în greutate, cat şi pentru menţinerea acesteia.

Râsetele vor stimula sistemul imunitar, vor menţine nivelul de colesterol echilibrat si vor reduce tensiunea arterială, toate acestea fiind elemente care pot determina cât de repede şi cât de mult vom pierde in greutate.

Stresul este, de asemenea, una dintre principalele cauze de supraalimentare, reducand posibilitatea de a scapa de kilogramele in plus. Dar dacă râzi mult, stresul nu va fi o parte din viata ta, fapt care va face totul mai uşor. Petreceţi-va timpul cu oameni care va fac sa zambiti şi începeti sa vizionati comedii, care, in mod sigur, va vor face să râdeti.

Este demn de remarcat faptul că nu trebuie să neglijati atenţia la obiceiurile dvs. alimentare şi exerciţiile facute. Acestea ar trebui să fie practicate în fiecare zi, dar dacă adăugaţi râsetele la aceasta combinaţie, nu există reguli atat de stricte referitor la ce puteţi mânca şi ce tip de exercitii ar trebui să faceti.

Prin ras, va veti asigura că sunteti într-o stare de spirit potrivita şi astfel, pe drumul cel bun în ceea ce priveşte pierderea în greutate. Veti avea suficienta energie si chiar motivatia de a face tot ce va doriti.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Rasul te ajuta sa pierzi in greutate!, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Recomandă Acest Articol

Articole Asemănătoare

8 moduri neașteptate pentru a arde calorii
Suc de Salvie
Dieta pentru a pierde in greutate in 13 zile

Despre Autor

flaviusel

Lasă un Comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>