Friday, Apr. 27, 2018

Punctele negre – ce trebuie si ce nu trebuie sa faci

Scris de:

|

21/02/2012

|

Postat în Categoria:

Punctele negre – ce trebuie si ce nu trebuie sa faci

Majoritatea femeilor adora pur si simplu sentimentul  pe care il au atunci când storc un punct negru şi o substanta de forma unui mic vierme începe să iasă. Rare sunt cele care sunt indiferenţe faţă de aceasta “practica” – fie o plac, fie sunt disgustate de către aceasta. Acest tip de tratament nu este chiar printre cele mai bune.

Acest lucru se datorează faptului că, daca veti face acest lucru, veti irita suplimentar pielea, fapt care, la rândul său, va provoca alte probleme. Ar trebui să va abtineti de la stoarcerea punctelor negre , dar în cazul în care nu puteţi rezista, asiguraţi-vă că o faceti uşor şi că mâinile si pielea dvs. sunt intotdeauna curate.

Mulţi oameni au găsit o soluţie in multitidinea produselor de calitate de pe piaţă. Aceste tipuri de produse sunt cu siguranţă o decizie înţeleaptă atunci când avem nevoie de un tratament contra punctelor negre. Cu toate acestea, există cateva lucruri pe care trebuie să le aveti in minte. Se crede că produsele care conţin peroxid de benzilic sunt eficiente nu numai în a scăpa de punctele negre, dar si în prevenirea apariţiei de puncte noi.

Există, de asemenea, diferite “storcatoare” de puncte negre, care sunt de fapt instrumente mici, special concepute pentru a vă ajuta să va scoateti punctele negre. Cei care se tem de ace, nu vor beneficia de acest tip de tratament, deoarece instrumentul în sine este de fapt un ac lung, cu o gaură pe mijlocul sau. Şi, deşi unii oameni spun că aceste “Storcatoare” sunt destul de bune, alţii susţin că acestea sunt pur şi simplu mult prea agresive pentru pielea ta.

Utilizarea produselor uşoare, lichide este cu siguranta cel mai bun curs de acţiune. Dacă vă asiguraţi că va curatati si exfoliati pielea în mod regulat, cu siguranta veti scapa de excesul de ulei şi murdărie, care astupa porii si determina aparitia punctelor negre.

Având grijă de pielea ta in fiecare zi, şi nu numai atunci când ceva nu este in regula, veti putea sa evitati o problemă care poate fi rezolvata într-o zi sau două. Nu este niciodată prea târziu sa începeti sa aveti grijă de pielea dvs. Cu cat începeti mai devreme, cu atat mai usor va va fi sa obtineti o piele fara cusur, cu acea stralucire rozalie, pur si simplu adorabila.

Întotdeauna tineti minte ce ar trebui si ce nu ar trebui să faceti atunci când aveti nevoie de un tratament impotriva punctelor negre.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Punctele negre - ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Recomandă Acest Articol

Articole Asemănătoare

Reducerea efectelor îmbătrânirii
Metode de tratare a pielii crăpate
Celulita

Despre Autor

flaviusel

Lasă un Comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>