Wednesday, Apr. 25, 2018

Par superb în doar câteva minute – Beneficiile uleiului de jojoba!

Scris de:

|

22/02/2012

|

Postat în Categoria:

Par superb în doar câteva minute – Beneficiile uleiului de jojoba!

Ulei de jojobaS-ar putea să fi auzit despre numeroasele uleiuri de pe urma carora parul tau ar putea beneficia, dar uleiul de jojoba este cu siguranta una dintre cele mai eficiente modalităţi de a face parul sanatos si frumos. Este practic singurul ingredient de care aveţi nevoie pentru a stimula cresterea parului, a preveni caderea acestuia si a-l face stralucitor – toate în acelaşi timp.

Uleiul de jojoba este un ingredient pe care il puteţi folosi ori de câte ori va spalati parul. Acesta poate înlocui chiar orice fel de balsam. Acest lucru se datorează faptului că este atât de puternic incat parul devine superb, dupa numai un tratament.

Acest ulei este perfect dacă aveţi probleme cu parul uscat si fragil, din cauza daunelor cauzate de influenţele exterioare, cum ar fi vanturile puternice sau razele soarelui. Cu ajutorul uleiului de jojoba, parul tau va deveni strălucitor şi sănătos.

Cel mai bun mod de a aplica uleiul de jojoba este prin masarea scalpului. Acest lucru va avea un efect benefic asupra circulaţiei sângelui si foliculilor de par, ceea ce înseamnă că veti evita pericolul de a va pierde parul. Dimpotrivă, va reuşi, probabil, sa va stimuleze creşterea părului, lucru important dacă vă temeţi că părul dumneavoastră este prea subţire sau dacă nu doriti să aşteptaţi prea mult pentru ca parul dvs. sa creasca.

Sampoanele de proasta calitate sau chiar si cele de bună calitate, va pot deteriora parul, ceea ce înseamnă că aveţi nevoie de ceva pe care sa vă puteţi baza. Uleiul de jojoba este un produs natural pe care veti putea conta întotdeauna daca doriti ca parul dvs. sa fie sanatos si frumos in doar cateva zile.

Dacă sunteţi îngrijorata ca uleiul de jojoba va va face parul gras si uleios, si ca nu veti putea să-l scoateti din par, trebuie sa fiti conştienţi de faptul că acest lucru poate fi realizat foarte usor chiar si cu cel mai delicat sampon. Deci, nu folositi aceasta scuză pentru a nu-l încerca şi utiliza ulterior.

Când vine vorba de matreata si bacterii, uleiul de jojoba este extrem de eficient în a rezolva astfel de probleme. Acest lucru se datorează faptului că uleiul de jojoba nu este doar un alt produs de infrumusetare, ci si un tratament.

Uleiul de jojoba poate fi amestecat cu samponul dacă nu aveti timp pentru masarea separata a scalpului. Dar, dacă aveţi timp şi nu sunteti prea leneşe, asiguraţi-vă că realizati un astfel de masaj, deoarece acesta este extrem de benefic. Puteţi, de asemenea, sa-l amestecati cu alte uleiuri esentiale, dar acest lucru tine in intregime de preferintele dvs.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Par superb în doar câteva minute - Beneficiile uleiului de jojoba!, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Recomandă Acest Articol

Articole Asemănătoare

Reducerea efectelor îmbătrânirii
Metode de tratare a pielii crăpate
Celulita

Despre Autor

flaviusel

(1) Reader Comment

  1. Pingback: Reducere de 10% la ulei de jojoba pe 10beneficii.ro - PR2Advertising.ro

Lasă un Comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>