Wednesday, Apr. 25, 2018

Pantofii sexy duc la picioare urate

Scris de:

|

16/02/2012

|

Postat în Categoria:

Pantofii sexy duc la picioare urate

Studii recente arată că 39% dintre femei poarta tocuri inalte zi de zi şi 75% dintre acestea au deja probleme ale picioarelor din cauza pantofilor frumosi.

Dr. Pedro Cosculluela, de la Spitalul Metodist din Houston, spune ca “multe femei poartă în fiecare zi, pantofi care arata foarte bine, insa care sunt pur şi simplu prea mici.”. Forma pantofului şi înălţimea tocului sunt factori ce duc la afectiuni grave ale piciorului. Cele mai frecvente sunt durerile de picioare,degetele mari de la picioare artritice, bataturile, picioarele “ciocan” şi plantare. “Cele mai mari probleme pe care le întâmpină sunt legate de înălţimea tocului şi / sau îngustimea locului unde stau degetele de la picioare”, spune Dr. Pedro Cosculluela, chirurg ortoped.

Pantofii Box Toe Rafinaţi, chiar daca arata grozav, le fac pe femei sa-si forţeze picioarele în ei. Aceste nepotriviri pot duce apoi la deformari ale picioarelor, cum ar fi degetele de la picioare tip “ciocan” . Deformarile se agraveaza în timp, până când degetele de la picioare isi pierd capacitatea de a susţine greutatea corpului, ceea ce declanşează mari dureri. Acesta nu este un proces care se intampla peste noapte, dar se întâmplă. Degetele “ciocan” sunt degete care au umflaturi pe linia interioara a degetului mare. Aceasta afectiune determină deviaţia degetului de la picior în direcţia opusă (stânga). Aceasta este cauzata de pantofi care sunt prea mici sau prea îngusti. Ele pot fi, de asemenea, determinate genetic.

Tocurile înalte sunt, de asemenea, responsabile pentru deviaţia degetelor de la picioare. In plus, acestea pot declanşa subtierea muşchilor, fapt care,  în timp, duce la alte probleme ale picioarelor: fasciita plantara, picioare plate si tendinita Achiller.

Dr. Pedro Cosculluela spune că este, desigur, mai bine sa previi decat sa tratezi. De obicei, tratamentul necesită o mulţime de timp, procedurile sunt neplăcute şi chiar este nevoie de intervenţie chirurgicală. O modalitate de a preveni problemele de picior este “un test simplu pentru a afla dacă pantofii dvs. vi se potrivesc, înainte de a-i cumpăra”, spune medicul. Ia un pix si o bucata mare de hârtie pentru a trasa în jurul piciorului gol. Apoi pune pantofui pe desen şi în cazul în care degetele de la picioare ies din pantof, inseamna ca acestia sunt prea mici.

Atunci cand doriti să cumpăraţi pantofi, căutaţi o marime mai mare, care vă va oferi mai mult confort. Dacă deţineţi deja pantofi care va sunt prea mici, scapati de ei!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)
Pantofii sexy duc la picioare urate, 10.0 out of 10 based on 3 ratings

Recomandă Acest Articol

Articole Asemănătoare

Reducerea efectelor îmbătrânirii
Metode de tratare a pielii crăpate
Celulita

Despre Autor

flaviusel

Lasă un Comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>