Friday, Apr. 27, 2018

Metode de tratare a pielii crăpate

Scris de:

|

22/04/2013

|

Postat în Categoria:

Metode de tratare a pielii crăpate
Metode de tratare a pielii crapate

Metode de tratare a pielii crapate

Mai puţin şi a venit sezonul cald, dar este posibil ca pielea dvs. să fi rămas uscată și crăpată încă din iarnă. Pielea uscată nu numai că nu arată atractiv, dar poate provoca mâncărimi şi poate fi inconfortabilă. Dacă aveți de gând să purtaţi pantaloni scurți și tricouri, va trebui să trataţi pielea uscată mai întâi. Din fericire, există câteva lucruri pe care le puteți face pentru a trata pielea uscată și crăpată.

Exfoliați-vă pielea

Dacă doriți ca pielea dvs. să arate mai netedă şi mai sănătoasă, va trebui să o exfoliaţi cel puțin o dată pe săptămână. Exfolierea pielii vă va scăpa de celulele moarte ale pielii, ceea ce vă va face pielea să arate mai catifelată. Când sunteţi la duș, exfoliați-vă întregul corp timp de cel puțin trei minute. Nu trebuie să folosiţi un produs exfoliant scump pentru a face o treabă bună. De exemplu, puteți folosi zahărul ca un produs de exfoliere.

Hidrataţi-vă pielea în fiecare zi

Una dintre cele mai eficiente modalități de a trata pielea uscată este de a vă hidrata în fiecare zi. Cu toate acestea, folosind o loţiune parfumată sau cu puţină apă nu veţi ajunge nicăieri. Dacă suferiți de piele uscată, trebuie să folosiţi o cremă hidratantă bogată, care conţine uleiuri vegetale, cum ar fi uleiul de migdale. Aceste uleiuri vor penetra pielea şi vor ajuta la repararea celulelor. Pur şi simplu aplicaţi crema hidratantă pe piele după ce aţi ieşit de la duş.

Beţi multă apă

Dacă doriți ca pielea dvs. să aibă un aspect sănătos, trebuie să beţi multă apă. Beţi opt pahare de apă pe zi pentru a vă hidrata pielea. Dacă nu vă place gustul apei, încercați să puneți o lămâie sau o limetă în pahar.

Frecaţi-vă picioarele cu vaselină cosmetică

Picioarele uscate și crăpate vor avea nevoie de ceva mai mult decât o cremă hidratantă normală. Dacă doriți să vindecaţi în mod corespunzător picioarele uscate și crăpate, va trebui să folosiţi vaselină cosmetică. Vaselina cosmetică este foarte bogată, aşa că va hidrata picioarele foarte bine. Înainte de a merge la culcare, aplicaţi vaselina cosmetică pe picioare și acoperiţi-le cu șosete.

Nu mai faceţi duşuri cu apă fierbinte

Un duș fierbinte poate fi foarte reconfortant, dar nu este bun pentru pielea dvs. Apa foarte fierbinte vă va usca pielea. În schimb, faceţi un duș cu apă călduţă timp de cel mult 10 minute.

Folosiţi creme de protecţie solară

Nici să nu vă gândiţi să ieşiţi din casă fără a folosit o cremă de protecție solară. Dacă evitaţi să folosiţi creme de protecție solară, vă va crește riscul de a face cancer de piele, iar pielea vă va deveni foarte uscată. Daţi-vă cu cremă de protecţie solară pe piele cu 30 de minute înainte de a ieşi din casă.

Tratarea pielii uscate poate fi dificilă, dar nu trebuie să o suportaţi pentru totdeauna. Dacă urmați aceste sfaturi utile, puteți trata pielea uscată și crăpată. Veți avea pielea netedă și sănătoasă în cel mai scurt timp posibil.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Metode de tratare a pielii crăpate, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Recomandă Acest Articol

Articole Asemănătoare

Trucuri pentru a vă menţine articulaţiile sănătoase
Vitamina D previne bolile cronice și măreşte speranţa de viață
Tratarea celor mai grave forme de cancer de sân cu vitamina D

Despre Autor

flaviusel

Lasă un Comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>