Wednesday, Apr. 25, 2018

Iti ingrijesti la fel tot corpul?

Scris de:

|

15/02/2012

|

Postat în Categoria:

Iti ingrijesti la fel tot corpul?

Atunci cand suntem invitate la mese festive, petreceri şi alte angajamente de familie, care ne ajuta sa ne relaxam, trebuie sa aratam mult mai bine decat de obicei pentru a ne simti cu adevarat bine in pielea noastra.

Vrem să fie totul perfect: am cumpărat rochia de ocazie, pantofii, accesoriile potrivite, un parfum seducator … Ne-am dus la salon pentru a ne aranja parul intr-un mod spectaculos şi pentru a avea un machiaj demn de o actrita de la Hollywood, dar multe dintre noi uitam despre alte parti importante ale corpului nostru, zone care necesita sa fie ingrijite.

Mâinile noastre suferă zi de zi. Condiţiile meteorologice, munca sau lipsa de hidratare sunt adesea motivul pentru mâinile terne si uscate care nu se potrivesc cu restul de aspectului nostru.

Nu ştiti cum să le răsfăţati?

Mâinile ingrijite si catifelate ne fac mai atractive, si chiar ne îmbunătăţesc imaginea, atat la locul de muncă, cat si in viata particulara. Până nu de mult, estetica mainii începea şi se încheia cu o manichiura simpla, rapida, insa in zilele noastre putem merge mult mai departe si putem face mult mai multe pentru ele.

Un masaj prin care sa relaxam si sa hidratam pielea mainilor, unghii false cu desene în acrilic, perfecte pentru cele care isi rod unghiile sau au unghiile slabe care se rup usor sau o manichiura buna, toate va vor scoate în evidenţă mâinile perfecte pe tot parcursul anului si de ce sa nu începeti să străluciti din toate punctele de vedere?

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Iti ingrijesti la fel tot corpul?, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Recomandă Acest Articol

Articole Asemănătoare

Reducerea efectelor îmbătrânirii
Metode de tratare a pielii crăpate
Celulita

Despre Autor

flaviusel

Lasă un Comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>