Friday, Apr. 27, 2018

Hidratarea – cel mai bun mod de a preveni imbatranirea pielii

Scris de:

|

15/02/2012

|

Postat în Categoria:

Hidratarea – cel mai bun mod de a preveni imbatranirea pielii

Atunci cand pielea ta arata primele semne de imbatranire, aceasta este probabil o idee bună pentru a începe sa faci fata aceastei probleme cât mai curând posibil. Reacţionarea la timp este crucială dacă doriţi să aratati tinere, sau cel puţin mai tinere, şi există o serie de lucruri care ar putea ajuta.

Păstrarea pielii hidratate este ceea ce vă va ajuta cu siguranta sa protejati pielea de îmbătrânirea prematură.

Există tot felul de produse de hidratare, dar nu toate sunt benefice şi eficiente. Unele sunt bune, iar unele sunt rele, şi nu există nici o modalitate usoara de a prezice care sunt cele care. Dar, daca esti atenta la ce conţine fiecare, s-ar putea sa fii pe drumul cel bun atunci cand vine vorba de a găsi unul care va va face sa aratati frumoase, curate şi tinere.

Phhytessence Wakame, Manuka Honey şi Cynergy TK sunt ingrediente naturale pe care crema dvs. hidratanta trebuie să le conţină. Păstrarea pielii hidratate este lucrul important pe care acestea il vor realiza, deoarece pielea uscata poate duce la aparitia ridurilor.

Aceste ingrediente sunt, de asemenea, bogate în vitamine, care vor ajuta la reîntinerirea pielii. Producţia de colagen, care va fi, de asemenea, încurajată, este importanta atunci când vine vorba de a ne menţine pielea sanatoasa.

Pielea uscata este, uneori, un rezultat al eşecului de a furniza pielii cantităţi suficiente de lichide. Prin urmare, consumului unei cantitati suficiente de apa este esential pentru ca pielea dvs. sa fie hidratata si fina. În plus, acest lucru vă va permite să scapati de diferite toxine care determina pielea să devină ridata.

Amestecul de miere si avocado este destul de eficient ca o crema hidratanta. Dar puteţi utiliza, de asemenea, câteva alte măşti hidratante, care sunt la fel de bune. Este important să păstraţi pielea hidratata în fiecare zi, atat pe parcursul zilei, cat şi în timpul nopţii.

Suficient somn şi destul odihnă este, de asemenea, un factor important, deoarece oboseala şi privarea de somn se va vedea pe pielea dvs, in special, pe fata dvs. Asiguraţi-vă că dormiti atunci când sunteti obosita, astfel încât să oferiti organismului posibilitatea de a se revigora.

Amintiţi-vă că trebuie sa folositi creme hidratante de bună calitate, mai ales dacă aţi observat că pielea dumneavoastră a început sa imbatraneasca.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Hidratarea - cel mai bun mod de a preveni imbatranirea pielii, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Recomandă Acest Articol

Articole Asemănătoare

Reducerea efectelor îmbătrânirii
Metode de tratare a pielii crăpate
Celulita

Despre Autor

flaviusel

Lasă un Comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>