Wednesday, Apr. 25, 2018

Esenta Socului Negru

Scris de:

|

02/04/2012

|

Postat în Categoria:

Esenta Socului Negru

Produsele comercializate în reţeaua CaliVita au fost create în aşa fel încât să puteţi găsi un sprijin adecvat pentru toate provocările vieţii de zi cu zi, indiferent că este vorba de stres, dietă, insomnii sau pregătirea pentru lunile de iarnă.Aceasta din urmă devine acummai uşoară cu ajutorul suplimentului alimentar SambuRex,membrul gamei noastre de produse care vă poate ajuta să evitaţi inconvenienţele ce acompaniază sezonul rece.

Ingredientele principale ale SambuRex-ului sunt complet naturale şi fac parte din „farmacia casei” de sute de ani, însă, dacă sunt aplicate simultan, datorită efectelor lor complementare, pot contribui şi mai eficient la menţinerea sănătăţii. Am creat acest supliment alimentar sub formă lichidă pentru a fi un ajutor de nădejde pentru întreaga familie, de la cei mai mici şi până la vârstnici. Din acest motiv, produsul conţine extracte nealcoolice, care nu sunt dăunătoare copiilor şi nu afectează nici activitatea adulţilor.
Datorită gustului său dulce natural şi plăcut, copiii îl vor accepta cu uşurinţă; nu conţine zahăr, îndulcitori artificiali sau conservanţi. Principalul său ingredient este socul negru (Sambucus nigra), care este prezent într-o concentraţie foarte ridicată – 5.000 mg/doză –, aşa că o singură lingură pe zi ne poate întări rezistenţa organismului. Bunicii noştri foloseau socul pentru tratarea răcelilor şi pentru ameliorarea durerilor în gât. În plus, datorită uşoarelor sale efecte diuretice şi purgative, poate fi un membru de încredere al „farmaciei casei”. Efectele sale benefice au fost confirmate şi de medicina modernă, în urma unei serii întregi de studii ştiinţifice.
Datorită conţinutului său ridicat de vitamina C, poate contribui la funcţionarea adecvată a sistemului imunitar. Este important de ştiut că, datorită compuşilor săi cu efect antioxidant, poate fi de mare ajutor în lupta împotriva radicalilor liberi.
Chiar dacă socul negru este o plantă foarte eficientă în sine, am adăugat produsului Echinaceea şi astralagus, pentru efectele lor sinergice. Echinaceea este o plantă medicinală foarte des folosită, al cărei efect principal este sprijinirea sistemului natural de apărare al organismului. Astralagusul este unul dintre ingredientele active ale medicinei chinezeşti, utilizat cu succes de sute de ani. După cum putem vedea, SambuRex este un produs complex, care oferă un ajutor real întregii familii împotriva provocărilor sezonului rece, care se fac simţite de cu toamnă.

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)
Esenta Socului Negru, 10.0 out of 10 based on 3 ratings

Recomandă Acest Articol

Articole Asemănătoare

Nivelurile de vitamina D și somnolenţa
Vitamina D şi prevenirea cancerului
Calciul

Despre Autor

flaviusel

Lasă un Comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>