Friday, Apr. 27, 2018

Epilarea inghinala cu ceara – eficientă şi nedureroasă. Invata cum!

Scris de:

|

22/02/2012

|

Postat în Categoria:

Epilarea inghinala cu ceara – eficientă şi nedureroasă. Invata cum!

Au trecut cateva decenii de cand prima epilare inghinala cu ceara a fost efectuată. Nu există nici o îndoială că tratamentul a fost destul de dureros, dar din fericire, lucrurile s-au schimbat ca urmare a experienţei acelor femei care au dorit să găsească o cale sigura si nedureroasa pentru a elimina firele de păr din zona inghinală.

Frecventarea unui salon de infrumusetare atunci cand aveti nevoie de o epilare este întotdeauna o opţiune, dar un număr semnificativ de fete şi femei considera ca expunerea zonelor intime in fata unei necunoscute este destul de neplăcut. Există, de asemenea, femei care nu au timp pentru a vizita un salon de frumusete din cand in cand.

Aceste fete si femei vor beneficia de o serie de instructiuni de baza despre ceea ce trebuie făcut înainte şi după epilarea cu ceara realizata acasa. Primul lucru important este să va concentrati pe exfolierea pielii în primul rând, pentru că acest lucru va elimina celulele moarte ale pielii.

Expunerea zonei inghinală la apă caldă este , de asemenea, recomandabil, deoarece acest lucru se spune ca va reusi sa reduca durerea asociata, de obicei, cu epilarea cu ceara. În acest fel, porii vor fi deschisi, iar firele de păr vor fi îndepărtate cu uşurinţă.

În ceea ce priveşte lungimea firelor dvs. de par, ele nu trebuie sa fie nici prea scurte, dar nici prea lungi – o lungime de cativa mm ar fi perfecta. Rasul este strict interzis între epilari, deoarece firele de păr devin aspre, greu de eliminat şi astfel experienţa viitoarei epilari cu ceara va fi cu siguranta una dureroasa.

Există tot felul de kituri de epilare cu ceara, insa cele care solicită incalzirea cerii sunt probabil mai bine decât altele, deoarece caldura va face experienta mai uşoara şi mai puţin dureroasa. Firele de păr trebuie să fie corect lipite de fasii, ceea ce înseamnă că ar trebui să apăsaţi ferm fiecare bandă atunci cand o aplicati. Dezlipirea benzilor poate fi dificila, mai ales dacă ezitati. Daca trageti tare şi ferm, veti fi mult mai eficiente.

De asemenea, este important să folosiţi pudra pentru copii în timpul epilarii cu ceară pentru a preveni ceara lipirea acesteia de pielea dumneavoastră în loc de firele de par. După ce aţi terminat cu epilarea cu ceara, asiguraţi-vă că aplicati cuburi de gheata pe zona în cauză, pentru a evita umflarea si iritarea pielii.

Hidratarea zonei inghinale cu lotiune sau ulei pentru copii sau cu extract de musetel va face zona inghinală netedă şi va preveni cresterea firelor de par sub piele.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Epilarea inghinala cu ceara - eficientă şi nedureroasă. Invata cum!, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Recomandă Acest Articol

Articole Asemănătoare

Reducerea efectelor îmbătrânirii
Metode de tratare a pielii crăpate
Celulita

Despre Autor

flaviusel

Lasă un Comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>