Friday, Apr. 27, 2018

Dieta Scarsdale – garanteaza pierderea kilogramelor in plus!

Scris de:

|

21/02/2012

|

Postat în Categoria:

Dieta Scarsdale – garanteaza pierderea kilogramelor in plus!

Numita după oraşul în care a fost inventata, dieta Scarsdale a devenit una dintre dietele destinate numai pentru cei care sunt extrem de disciplinati şi dispusi să se conformeze normelor acestei diete.

În 1978, o carte intitulata `The complete Scarsdale Medical diet`(Dieta Medicala Scarsdale) a aparut pe rafturile tuturor librăriilor importante şi a devenit instantaneu un hit. Toate normele relevante pentru planul de dieta Scarsdale sunt prezentate acolo, dar puteţi obţine versiunea scurta chiar in acest articol.

Dieta Scarsdale este o dieta destul de severa. Aportul de glucide şi de calorii este extrem de redus, fapt care vă va permite să pierdeti în greutate repede. Dieta ar trebui să dureze două săptămâni, şi nu există pauze in acest timp. Regimul in sine este destul de riguros şi există o listă de produse alimentare care sunt permise. Chiar si o cantitate nesemnificativă de alte produse alimentare care sunt interzise, te poate aduce inapoi de unde ai plecat, ceea ce înseamnă că va trebui sa iei totul de la inceput.

Acest lucru se datorează faptului că a pierde în greutate este un proces delicat, iar în cazul dietei Scarsdale trebuie să respecti regulile, deoarece acestea sunt proiectate în aşa fel încât să asigure realizarea obiectivului. După primele două săptămâni este nevoie de două săptămâni pauza înainte de a urma din nou aceasta dieta.

Fiecare masă din planul dietei Scarsdale trebuie să conste in 34,5 la sută carbohidrati, 43 la suta proteine ​​şi 22,5 la sută grăsimi. Mesele includ produse alimentare precum rosii, grapefruit, peşte (cum ar fi somon, ton) şi carne păsări de curte, mezeluri, pâine prăjită şi un anumit tip de brânză. Zahărul, cartofii, laptele, alcoolul şi pastele făinoase sunt strict interzise si pierderea in greutate va fi compromisă dacă alegeţi să nu respectati planul dietei.

Un avantaj major al acestei diete este ca nu trebuie să va bazati pe alimente care sunt greu de obţinut. Dacă doriţi să pierdeti în greutate rapid, cu rezultate uimitoare, urmaţi dieta Scarsdale si mancati ceea ce mancati in mod normal, dar asiguraţi-vă că ingredientele se afla pe lista prezentata.

Singurul dezavantaj este posibilitatea de a avea anumite probleme de sănătate, cum ar fi pietre la rinichi, diaree, iritabilitate şi constipaţie. Dar asta nu înseamnă că in mod sigur veti suferi de acestea. Acestea sunt doar posibilele efecte secundare – care sunt, totusi, rare.

Desi aceasta dieta este considerată a fi una dintre cele mai extreme, milioane de oameni au reuşit sa piarda in greutate simplu si rapid.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Dieta Scarsdale - garanteaza pierderea kilogramelor in plus!, 10.0 out of 10 based on 3 ratings

Recomandă Acest Articol

Articole Asemănătoare

8 moduri neașteptate pentru a arde calorii
Suc de Salvie
Dieta pentru a pierde in greutate in 13 zile

Despre Autor

flaviusel

Lasă un Comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>