Wednesday, Apr. 25, 2018

De ce femeile au nevoie de multivitamine

Scris de:

|

20/02/2012

|

Postat în Categoria:

De ce femeile au nevoie de multivitamine

Având în vedere că femeile trec prin niste schimbari foarte drastice pe parcursul vieţii lor, corpurile lor sunt mult mai predispuse la diferite boli, ceea ce implică faptul că acestea trebuie să facă ceva pentru a fi mai puternice.

Vitaminele sunt importante nu numai pentru a face sa te simti mai bine, ci si pentru prevenirea a numeroase probleme de sănătate. Sarcina, menopauza, menstruaţia şi naşterea unui copil sunt toate faze prin care majoritatea femeilor vor trebui să treacă. Mentinerea unor obiceiuri alimentare sănătoase este cruciala, dar luarea de vitamine este extrem de importanta atunci când aceste etape sunt în cauză.

Vitamina A este cu siguranţă una dintre cele mai importante, deoarece se asigura ca sistemul imunitar este suficient de puternic pentru a face faţă la tot felul de modificări. Alimente cum ar fi morcovii, laptele, ouăle şi portocalele sunt toate surse bogate in aceasta vitamina speciala, ceea ce înseamnă că ar trebui să le mâncati de cel putin câteva ori pe săptămână.

Impreuna cu vitamina A, vitamina B5 va face, de asemenea, sistemul imunitar mai puternic. Daca simti ca iti lipseste energia, ai nevoie de vitamina B2. Bolile de inima sunt asociate si influenţate de nivelul de colesterol “rău” şi modul de a-l menţine constant este să vă asiguraţi că luaţi cantităţi suficiente de vitamina B3 si B6. Inaintarea in varsta poate avea unele efecte secundare nedorite, cum ar fi inrautatirea memoriei şi depresia. Vitamina B12 se va ocupa de acest lucru, asigurându-se că vă simţiţi minunat.

Vitamina C este, probabil, cea mai faimoasa, deoarece are un efect pozitiv asupra funcţionării celulare. Varza, rosiile, ardeiul, broccoli si portocalele şi vă vor oferi cantităţi suficiente de aceasta vitamina.

Sa ai dintii si oasele puternice este esenţial dacă vrei să fie sănătoasa şi energica. Vitamina D se va asigura de realizarea acestui lucru. Daca aveti oasele mai puternice, sunteti mai putin susceptibile la osteoporoza, care este destul de comuna persoanelor în vârstă.

Inaintarea in varsta presupune, de asemenea, că va trebui să va bazati pe antioxidanti, dacă vreti să fiti frumoasă. Prin luarea de vitamina E, va veti simti minunat si veti arata frumoasa. În plus, aceasta este una dintre vitaminele despre care se spune ca poate preveni cancerul, fapt foarte remarcabil care face aceasta substanta una dintre cele mai dorite.

După cum puteţi vedea, nu este aproape nimic de care vitaminele sa nu poata avea grija. Consumul lor este esenţial dacă doriţi sa aveti grija de corpul si sanatatea dvs. De asemenea, important este faptul că, o data cu inaintarea în varsta, aveti nevoie de cantităţi mai mari de vitamine. Păstraţi în minte acest lucru si viata va va fi lipsita de probleme.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
De ce femeile au nevoie de multivitamine, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Recomandă Acest Articol

Articole Asemănătoare

Nivelurile de vitamina D și somnolenţa
Vitamina D şi prevenirea cancerului
Calciul

Despre Autor

flaviusel

Lasă un Comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>