Friday, Apr. 27, 2018

Crema pentru cancerul de piele

Scris de:

|

16/02/2012

|

Postat în Categoria:

Crema pentru cancerul de piele

Datorită cercetărilor recente efectuate de către o universitate de prestigiu din Italia, s-a constatat ca o crema folosita pentru cancerul de piele ar putea fi folosita pentru a inlocui chirurgia plastica, spune Associated Press. Tratamentul a fost descoperit în Italia, după mai multe teste efectuate de către medici pe mai mult de 1000 de pacienti. Vestea este foarte optimista pentru pacientii cu cancer de piele, deoarece aceasta le permite să evite chirurgia deformatoare; în plus, crema este nedureroasa si fara efecte secundare.

Cancerul de piele este una dintre cele mai frecvente tipuri de cancer în prezent. Având în vedere aceste circumstanţe, cercetatori medicali fac tot ce le sta în putinta pentru a înlocui tratamentul existent cu unul mai eficient şi mai puţin dureros.

Desi chirurgia traditionala este foarte eficienta, există multe efecte secundare, cum ar fi desfigurarea pacientilor, si medicii ar dori să evite acest lucru. Pentru ei, cercetatorii italieni au creat o crema ce contine reniu-188, care este un izotop radioactiv care ar putea trata carcinomul bazocelular şi carcinomul cu celule scuamoase, fara a lasa cicatrici.

Cea mai mare îngrijorare a medicilor in tratamentul diferitelor forme de cancer este faptul ca celulele sanatoase vor fi afectate şi chiar distruse de chimioterapie, radioterapie şi citostatice. Prin urmare, o mulţime de eforturi au fost recent depuse pentru a introduce aparate medicale si tratamente care functioneaza doar pe celulele bolnave.

Noua crema de cancer de piele este în conformitate cu toate cerinţele menţionate mai sus. Medicii folosesc o folie chirurgicala pentru a proteja tesuturile sanatoase, apoi aplică pasta pe pielea afectată şi o inlatura după două ore. 95% dintre pacienti au fost complet vindecati după o singura doza de tratament, în timp ce la 85% a fost nevoie de trei sesiuni de tratament.

Dr. Maria Gonzalez, de la Universitatea din Cardiff, a declarat presei că noul tratament va fi folosita cel mai probabil, la anumite grupuri de pacienţi. Până în prezent, crema a fost solicitată de către pacienţii vârstnici cu tumori foarte mari, de obicei, plasate pe fata. Ei au preferat testarea cremei, deoarece indepartarea chirurgicala a tumorilor era prea riscanta.

Noul tratament va fi supus mai multor testein Germania, pentru a fi recunoscut la nivel continental ca fiind autentic. Chiar şi aşa, medicii subliniază că această cremă trebuie să fie considerată o alternativă de tratament la terapiile traditionale.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Crema pentru cancerul de piele, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Recomandă Acest Articol

Articole Asemănătoare

Nivelurile de vitamina D și somnolenţa
Trucuri pentru a vă menţine articulaţiile sănătoase
Vitamina D şi prevenirea cancerului

Despre Autor

flaviusel

Lasă un Comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>