Wednesday, Apr. 25, 2018

Cele mai fiabile tratamente pentru călcâie crăpate!

Scris de:

|

22/02/2012

|

Postat în Categoria:

Cele mai fiabile tratamente pentru călcâie crăpate!

Aţi văzut vreodată o femeie cu machiaj perfect, parul perfect si hainele potrivite, dar atunci când v-ati uitat la picioarele ei, ati realizat ca are calcaiele crapate? Probabil că opinia dumneavoastră despre perfecţiunea ei s-a schimbat instantaneu. Adevărul este că acele crapaturi de pe calcaie te fac sa arati, fara indoiala, neatractiv.

Picioarele, impreuna cu mâinile desigur, sunt, probabil, partea cea mai delicata a corpului dumneavoastră. Exista o multime de femei care îşi petrec toată ziua încaltate cu pantofi incomozi, care, probabil, vor lasa o “amprenta” binedefinita asupra picioarelor lor. Acesta este motivul pentru care trebuie să acordati atenţie şi să aveti grijă de picioarele dvs.

Există o serie de lucruri pe care le puteţi face pentru a scapa de calcaie crăpate, dar este, probabil, mai înţelept să va concentrati pe prevenirea acestui lucru. Un mod de a face acest lucru este sa va exfoliati picioarele de cel puţin două ori pe săptămână. Puteti folosi zahar, de preferat brun, puţină apă şi un prosop. Prin aceasta, va asiguraţi-vă că îndepărtaţi pielea moarta care, dacă nu este inlaturata la timp, tinde sa se ingroase, sa se usuce si sa crape. De aceea, ar fi, de asemenea, inteligent sa folositi produse hidratante înainte de a merge la culcare.

Dacă aveti deja calcaiele crapate, ţineţi cont de faptul că nu există o soluţie rapidă. Va fi nevoie de cel putin o saptamana pentru a le vindeca. Aţi putea lua in considerare înmuierea picioarelor in suc de lamaie timp de zece minute în fiecare zi. Sucul de lamaie este un acid natural, uşor, dar in acelasi timp, suficient de puternic pentru a elimina pielea moarta, cea care a cauzat problema, în primul rând. Un alt remediu pe care il puteţi încerca este un amestec de glicerina si apa de trandafiri sau, poate, un amestec de pastă de banane şi pastă de avocado.

În cazul în care sunteti mai interesata de produsele comerciale, există o mulţime care va pot ajuta. Cu toate acestea, trebuie să aveti în vedere faptul că cele mai multe dintre ele conţin chiar ingredientele menţionate anterior, ceea ce înseamnă că nu trebuie să cheltuiti mai mulţi bani pe ceva care nu este mai bun decat lucrurile pe care le puteti face si dvs.

Este important să reţineţi că aceste crapaturi ale calcaielor, în unele cazuri, pot fi o consecinţă a anumitor afectiuni, de aceea trebuie să consultati medicul dumneavoastră în cazul în care nu reusiti sa “inmuiati” pielea calcaielor si sa o faceti putin mai fina cu ajutorul nici unui produs.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)
Cele mai fiabile tratamente pentru călcâie crăpate!, 10.0 out of 10 based on 3 ratings

Recomandă Acest Articol

Articole Asemănătoare

Reducerea efectelor îmbătrânirii
Metode de tratare a pielii crăpate
Celulita

Despre Autor

flaviusel

Lasă un Comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>