Monday, Jun. 26, 2017

Cele mai bune remedii pentru tratarea unor afecţiuni ale scalpului!

Scris de:

|

25/02/2012

|

Postat în Categoria:

Cele mai bune remedii pentru tratarea unor afecţiuni ale scalpului!

Sănătatea şi frumuseţea părului dumneavoastră sunt afectate de scalp, ceea ce înseamnă că, dacă există probleme în aceasta zona, parul dvs va suferi. Matreata grasa, uscata şi mâncărimile scalpului sunt unele dintre problemele care trebuie eliminate daca obiectivul dvs. este de a avea un par superb.

Există întotdeauna produse de par pe care le puteti cumpara, insa cele mai multe dintre ele conţin substanţe chimice care nu sunt cu adevărat benefice şi care pot deteriora parul. Produsele naturiste sunt cele mai bune deoarece toate sunt bazate pe ingrediente naturale, care vor face scalpul si parul sanatos.

Dacă va luptati cu matreata uscata, o combinatie care constă din ulei esential de smirna, ulei esential de arbore de ceai, ulei de jojoba şi zahăr brun sigur va va ajuta. Puneti trei linguri de zahăr, două de ulei de jojoba şi cinci picături de uleiuri esenţiale. Aplicati pe par si lasati timp de cinci minute înainte de a sampona parul.

O combinaţie din ulei esential de lemn de cedru, ulei esential de lavanda, zahar brun si ulei de migdale este un remediu extrem de puternic atunci când dorim sa scapam de mâncărimile scalpului. Două linguri de ulei de migdale, cinci picături de uleiuri esenţiale şi trei linguri de zahăr vor fi suficiente pentru a va face scalpul sanatos din nou.

Având în vedere faptul ca matreata uscata poate fi frustranta si extrem de jenanta, cu siguranta vreti să scapati de ea. Pentru aceasta aveti nevoie de zahar brun (trei linguri), ulei de alune (doua linguri), ulei esential de lemn de cedru (cinci picături). Foloseste acest amestec pentru a va masa scalpul cu mişcari circulare, timp de cinci minute, inainte de samponare.

Aceste reţete va vor ajuta cu siguranţă, in orice probleme ati avea cu scalpul dvs. Chiar dacă nu aveti o astfel de problema, asiguraţi-vă că vă exfoliati pielea capului in mod regulat. Pentru aceasta puteti folosi o combinaţie de ulei esential de portocale şi ulei esenţiale de lămâie (cate cinci picături), zahar brun (trei linguri) si ulei de jojoba (două linguri).

Amintiţi-vă că un par frumos si sanatos depinde de cat de sanatos este scalpul. Toate aceste remedii au fost testate de multe femei şi bărbaţi care au confirmat eficacitatea acestora. Vă puteţi aştepta la o îmbunătăţire inca de la prima folosire, iar dacă le utilizati in mod regulat, veti observa cum problemele dispar si parul dumneavoastra devine puternic si stralucitor.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Cele mai bune remedii pentru tratarea unor afecţiuni ale scalpului!, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Recomandă Acest Articol

Articole Asemănătoare

Reducerea efectelor îmbătrânirii
Metode de tratare a pielii crăpate
Celulita

Despre Autor

flaviusel

Lasă un Comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>