Wednesday, Apr. 25, 2018

Ce trebuie sa tineti minte atunci cand tineti regim!

Scris de:

|

17/02/2012

|

Postat în Categoria:

Ce trebuie sa tineti minte atunci cand tineti regim!

Dacă aţi încercat vreodată sa slabiti, atunci ştiţi cât de greu şi frustrant poate fi acest proces. Nu numai că vă luptaţi cu respectarea regulilor impuse, dar, de asemenea, trebuie să va schimbaţi stilul de viaţă pentru a va adapta acestor norme, lucru extrem de dificil pentru majoritatea oamenilor.

Ceea ce trebuie să aveti în minte este că nu ar trebui să sa ganditi la cat de perfecte erau lucrurile atunci cand nu tineati nici o dieta speciala. Acest gen de atitudine va va face sa va doriti si mai mult lucrurile pe care nu le puteti avea.

În schimb, ar trebui să va concentrati pe atingerea obiectivelor propuse pentru fiecare zi sau chiar fiecare oră. În acest fel, atunci când obţine lucruri ce v-ati propus, veti avea un sentiment de realizare, care este crucial pentru a va simti mai bine si a fi capabili să gânditi pozitiv.

Asiguraţi-vă că obiectivele sunt realiste, astfel încât să nu simti ca ati esuat în cazul in care lucrurile nu nu merg atât de bine. Cu siguranta sunteţi capabili sa reusiti sa pierdeti din greutate şi trebuie să vă amintiti de asta in fiecare zi.

Când vine vorba de mâncare, probabil deja stiti ce vă este permis să consumati, dar există o serie de lucruri care nu vor pune în pericol şansele de a scapa de excesul de greutate, indiferent de dieta ta pe care ati ales-o.

Dacă vă place branza, branza slaba de vaci este alegerea perfecta pentru dvs. Toate tipurile de fructe şi legume sunt cu siguranţă binevenite, iar acest lucru va ofera oportunitatea de a fi foarte inventivi atunci când va pregătiti mesele.

Desigur, nu trebuie să uitaţi ca trebuie sa faceti si anumite exerciţii fizice, de asemenea. Orice fel de activitate fizica veti face este buna, chiar si mersul pe jos sau obisnuitele treburi ale casei cum ar fi aspirarea. Cu toate acestea, în cazul în care optaţi pentru un tip de antrenament, ar trebui să il faci în fiecare zi. Pe de altă parte, daca merge la o sală de gimnastică, puteti face exercitii doar de 3 ori pe saptamana.

Întotdeauna amintiţi-vă că veti reuşi sa scadeti în greutate, dacă aveti in minte aceste sugestii şi respectati normele precizate de dieta dvs. Sa tii regim nu este neaparat o experienţă deosebit de interesantă şau distractiva, dar cu siguranţă merita sa faci acest lucru din cand in cand.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Ce trebuie sa tineti minte atunci cand tineti regim!, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Recomandă Acest Articol

Articole Asemănătoare

8 moduri neașteptate pentru a arde calorii
Suc de Salvie
Dieta pentru a pierde in greutate in 13 zile

Despre Autor

flaviusel

Lasă un Comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>