Wednesday, Apr. 25, 2018

Castiga lupta cu kilogramele in plus!

Scris de:

|

18/02/2012

|

Postat în Categoria:

Castiga lupta cu kilogramele in plus!

Dacă, în prezent, va luptati cu kilogramele in plus, fiti constient de faptul că nu sunteţi singuri. Mai mult de jumătate din populaţia lumii face acelaşi lucru. Acest lucru poate fi un fapt reconfortant, dar, din păcate, nu va ajuta sa scapati de excesul de greutate. Acest lucru este ceva ce va trebui sa faceti pe cont propriu.

Impunerea unei auto-discipline este destul de dificila şi majoritatea oamenilor nu sunt în măsură să facă acest lucru. Din fericire, nu este nevoie să va bazati numai pe dvs. Familia şi prietenii dvs. pot ajuta foarte mult, dar trebuie să-i lasati sa stie ca ati aprecia sprijinul lor.

Aţi pierdut, probabil, multe bătălii cu obezitatea, dar nu-i razboiul nu s-a sfarsit încă. Cu atitudinea potrivita şi o serie de sfaturi inteligente, ca si aliatii dvs, cu siguranta veti revendica victoria în cel mai scurt timp. Dieta adecvata si exercitiile fizice sunt inevitabile şi pur şi simplu trebuie intelegeti acest lucru.

Nu exista diete speciale pe care trebuie să le urmati, trebuie doar să va bazati pe anumite ghiduri, mai ales atunci când discutam despre produsele alimentare. In primul rand, grăsimile saturate care cresc nivelul colesterolului, sunt rele pentru dumneavoastră din două motive. În primul rând, cresc riscul de a suferi de diferite boli cardiace. Şi, de asemenea, acestea duc la cresterea in greutate. Stati departe de acestea, indiferent ce.

Nu este adevărat că este important ce tip de exercitiu fizic vei alege. Orice ati face, daca o faceti pentru o jumătate de oră de trei sau de patru ori pe săptămână, sunteţi pe cale de a atinge pierderea în greutate ţintită. În plus, miscarea te face sa te simti mai bine si, de asemenea, reduce stresul.

Stresul este atat de nociv incat unii oameni ajung la tot felul de greutati fizice cauzate de aceasta problema psihologică. Lipsa completa de stres este, probabil, o misiune imposibilă, dar reducerea nivelului acestuia este esenţială şi se poate face prin intermediul unor exercitii şi a unor tehnici eficiente de gestionare a stresului.

Există, de asemenea, anumite tipuri de produse naturiste pe care le puteti utiliza si care vă vor ajuta să piardeti în greutate mai repede.
Cel mai bun curs de acţiune este  sa invingeti acea parte din dvs. care va face să credeti că sunteti incapabili de a pierde in greutate. Gândiţi pozitiv şi veti deveni din ce in ce mai “subţire” în cel mai scurt timp.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Castiga lupta cu kilogramele in plus!, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Recomandă Acest Articol

Articole Asemănătoare

8 moduri neașteptate pentru a arde calorii
Suc de Salvie
Dieta pentru a pierde in greutate in 13 zile

Despre Autor

flaviusel

(1) Reader Comment

  1. Mot
    28/12/2014 at 12:46 pm

    Draga Elena, nu mi-ai precizat vatsra ta. E ciudat ca ai acumulat 8 kg in 2 luni, primul lucru pe care trebuie sa-l faci e sa verifici daca nu esti gravida, apoi alte conditii asociate diabet etc dupa care sa incepi programul de slabire prin sport si hranire sanatoasa multe legume, fructe, fara paine si dulciuri.

Lasă un Comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>