Monday, Jun. 26, 2017

Care sunt plantele medicinale care curăţă colonul?

Scris de:

|

03/04/2013

|

Postat în Categoria:

Care sunt plantele medicinale care curăţă colonul?
curatarea colonului

curatarea colonului

Principalele funcții ale colonului sunt stocarea și conversia scaunului lichid în deșeuri solide și eliminarea acestora din organism. Ceaiurile de plante medicinale (cum ar fi ceaiul de nucă neagră, de rubarbă și de cascara), folosite sub supravegherea unui medic sau a unui profesionist de îngrijire a sănătății, ar putea ajuta la purificarea colonului.

Nuca neagră

Nuca neagră se găseşte în Statele Unite ale Americii, în unele părți ale Europei și în Canada. Nuca, coaja interioară și frunzele sunt folosite în scopuri medicinale. Nuca neagră este folosită pentru o varietate de afecţiuni. Folosită ca un laxativ ușor, ea îmbunătăţeşte tractul intestinal. Nuca neagră ajută digestia, este un antiseptic, antiparazit, un laxativ şi un bactericid. Aceste proprietăți ajută ceaiul de frunze de nuc negru să cureţe colonul.

Rubarba

Rădăcina de rubarbă este foarte respectată în medicina chinezească. Rubarba conține antrachinone şi taninuri. Este un laxativ, purgativ, astringent, antiseptic, antispastic şi un tonic pentru stomac.

Rubarba este folosită pentru a curăţa colonul, pentru a trata constipația, pentru a trata ulcerele gastrointestinale, inflamația și diareea. Ceaiul de rubarbă ar trebui să fie folosit doar la sfatul medicului și nu trebuie consumat mai mult de șapte zile, fără consult medical.

Cascara

Scoarță de cascara este folosită frecvent pentru a curăța intestinului şi pentru a calma constipația. Cascara conține cascaroside, care produc un efect laxativ. Cascarosidele contractă colonul, cauzează o acumulare de apă în colon și promovează eliminarea deșeurilor. Cascara nu ar trebui să fie folosită pe termen.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Recomandă Acest Articol

Articole Asemănătoare

Trucuri pentru a vă menţine articulaţiile sănătoase
Vitamina D previne bolile cronice și măreşte speranţa de viață
Tratarea celor mai grave forme de cancer de sân cu vitamina D

Despre Autor

flaviusel

Lasă un Comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>