Friday, Apr. 27, 2018

Băuturi extraordinare: Ceaiul verde

Scris de:

|

10/03/2012

|

Postat în Categoria:

Băuturi extraordinare: Ceaiul verde

Ceaiul verde este o bautura legendara, originara din cultura asiatica, cu capacitatea dovedită de a tine boala in frau.

Deşi cultura occidentală tinde să aibă o preferinţă pentru ceaiul negru, ceaiul verde şi ceaiul negru provin din aceeaşi sursă, dar modul în care sunt făcute face o mare diferenţă în calitatea şi puterea pe care o posedă.
Beneficiile ceaiului verde

Arma pentru prevenirea cancerului – Ceaiul verde apără organismul împotriva cancerului şi ajuta tratamentele prin chimioterapie. Celulele canceroase care devin imune la chimioterapie sau medicamente pot fi transformate si reactivate cu ajutorul ceiului verde. Consumul de ceai verde face ca pacientii cu cancer sa aiba mai multe sanse de a castiga lupta lor cu cancerul si mai putin probabil regresul bolii. Ceaiul verde funcţionează cel mai bine atunci cand este luat pe cale orală, si ajuta in lupta cu cancerul de stomac, de piele, de sân, cancerul de prostata si de colon.

Ajutor pentru slabit - ceaiul verde accelereaza metabolismul si ajuta corpul sa arda grasimile mai repede.

Lupta cu bacteriile si cu boala – ceaiul verde este suficient de puternic pentru a ucide bacteriile care cauzeaza boala şi previne condiţiile cum ar fi diareea, gingivita si alte boli dentare, şi chiar fatale, care provin de la infecţii bacteriene, cum ar fi E. coli. Nu numai ca antioxidantii din ceaiul verde lupta bacterii, ele ajuta, de asemenea, la eliminarea de toxine şi otrăvuri din organism, care ar putea provoca boli – în special boli de ficat.

Previne bolile de inima si accidentul vascular cerebral – infarctul miocardic, insuficienţa cardiacă congestivă şi accidentul vascular cerebral sunt în mare măsură rezultatul stagnat al fluxului de sange spre inima si dinspre inima catre restul corpului. Ceaiul verde mentine nivelul de colesterol scazut, previne acumularea plăcii bacteriene în artere şi păstrează fluiditatea sângelui – toate acestea fiind de ajutor în lupta împotriva bolilor de inima si atacurilor vasculare cerebrale.

Previne Osteoporoza – Probabil că nici un alt popor nu este mai cunoscut pentru consumul de ceai decât cel britanic. Ei se răsfaţa prin consumul de ceai verde şi negru, şi, drept rasplata, au oasele remarcabil mai puternice. Alte alegeri proaste ale stilului de viata care ar putea provoca slabirea oaselor, cum ar fi fumatul, sunt practic neputincioase în faţa ceaiului verde; oasele rămân puternice. Prin urmare, ceaiul verde ar putea preveni fracturile, care sunt comune în cazul persoanelor in vârstă.

Adaugarea de miere si lamaie la o ceasca de ceai verde va face ca efectele sale puternice sa fie acompaniate de o aroma mult mai delicioasa.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.2/10 (6 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +7 (from 9 votes)
Băuturi extraordinare: Ceaiul verde, 9.2 out of 10 based on 6 ratings

Recomandă Acest Articol

Articole Asemănătoare

Nivelurile de vitamina D și somnolenţa
Vitamina D şi prevenirea cancerului
Calciul

Despre Autor

flaviusel

Lasă un Comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>