Monday, Jun. 26, 2017

Alimente pentru diabetici

Scris de:

|

06/03/2012

|

Postat în Categoria:

Alimente pentru diabetici

Diabetul este o boala care necesita mai mult control al alimentatiei, iar o dieta nesanatoasa ar putea destabiliza si mai mult organismul persoanelor care suferă de aceasta afectiune. Cel mai important lucru este că acum diabeticii au un regim alimentar foarte bine definit . Acest lucru a fost realizat datorita multor cercetari privind conservarea sănătăţii. În plus, există mai multe opţiuni alimentare, care, din fericire, sunt foarte gustoase si sanatoase.

Continut redus de grasimi sau deloc. Consumul de lipide este ceva ce nu ar trebui să fie subestimat de către persoanele cu diabet zaharat. Acest lucru poate fi foarte dificil pentru cei obişnuiţi cu anumite “delicatese”, cum ar fi multe alimente prajite, paine, deserturi, drojdie de bere de toate tipurile, etc. Ar trebui să menţionăm, de asemenea, si topping-urile, cum ar fi sosurile de tomate, maioneza, sos de usturoi si altele, care conţin o cantitate mare de conservanţi şi coloranţi, care influenţează în mod negativ starea de sănătate. Încercaţi să faceti această schimbare in alimentatie in mod treptat şi constant.

Este clar că nu trebuie să ne aşteptăm la rezultate imediate, dar persoanele care se adapteaza rapid la acest tip de dieta au multe beneficii. Puteţi simţi o imbunatatire a digestiei, fapt ce va atrage dupa sine si disparitia durerilor de stomac.

Sucurile de fructe trebuie consumate fara zahar. Este posibil să sune neplăcut pentru multe persoane, insa nutritionistii insista tot mai mult asupra importanţei consumului de sucuri, fără îndulcitori externi. Pe lângă aceasta, veti observa ca odata ce va obişnuiti cu aceste alimente, veţi dezvolta o sensibilitate mai mare la gustul acestora si nu veti mai avea nevoie sa adaugati elemente străine. Daca chiar nu puteti sa consumati sucurile naturale. este important sa cereti sfatul medicului pentru a va recomanda suplimente care pot fi folosite pentru a face sucurile delicioase.

Atunci când persoanele cu diabet zaharat recunosc puterea legumelor, pot face, într-adevăr, feluri de mâncare delicioase, cum ar fi salate de diferite forme, toate în scopul de a se bucura de mesele zilnice si pentru a se simti mai bine. Pofta bună vine odata cu o sănătate bună.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Alimente pentru diabetici, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Recomandă Acest Articol

Articole Asemănătoare

Nivelurile de vitamina D și somnolenţa
Vitamina D şi prevenirea cancerului
Calciul

Despre Autor

flaviusel

Lasă un Comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>