Friday, Apr. 27, 2018

Aflaţi care produse de fast-food sunt sanatoase si benefice pentru pierderea in greutate!

Scris de:

|

17/02/2012

|

Postat în Categoria:

Aflaţi care produse de fast-food sunt sanatoase si benefice pentru pierderea in greutate!

Nu există, probabil, o persoană careia sa nu-i placa produsele de la fast-food (excluzand vegetarieni). Dieta este, de obicei extrem de dificila, deoarece nu vi se permite să aveti anumite produse fast-food favorite, cum ar fi cele de la MCDonald`s sau KFC.

Cu toate acestea, există o cale prin care puteţi să vă păstraţi greutatea, si sa va si bucurati de consumul de hot dogs, burgeri şi sandwich-uri delicioase. Singurul lucru pe care trebuie să-l faci este să acorzi putina atenţie la ceea ce comanzi.

Burgerii sunt întotdeauna o alegere mai bună decât produsele alimentare care sunt prajite sau grase şi te fac să câştigi kilograme care se lipesc instantaneu la corpul tau. Patru sute de calorii (cel puţin) este ceea ce puteţi aştepta de la o masă cu produse prăjite. Asadar, burgerii sunt o opţiune mult mai buna.

Cheeseburgeri, pe de altă parte, nu sunt o alegere înţeleaptă. Brânza conţine grăsimi saturate, care sunt extrem de dificil de dat jos. Branza degresata poate fi consumata, dar sa fim realisti, in mod sigur nu exista restaurant fast-food care sa ofere acest tip de branza.

Un mod de a va face mesele nutritive este să vă asiguraţi că nu uitati de legume. Comandarea suplimentara felii a unei salate va îmbogăţi mesele dumneavoastră şi acest lucru va va face sa va simtiti plin mai repede, ceea ce este important dacă doriti sa scadeti în greutate sau doar încercati sa va mentineti greutatea.

Când vine vorba de condimente şi de a face mancare fast-food mult mai gustoasa, ţine cont de faptul că numai maioneza ar trebui să fie evitata, indiferent de ce. Din nou, maioneza cu continut scazut de grasimi este buna, dar cei care oferă aceasta alternativă sunt rari. Alegerea ketchup-ului şi a muştarului este relativ sigura, deoarece acestea nu va vor creste greutatea, dar vor face cu siguranţă masa mai delicioasă.

Şi vorbind de delicios, nimic nu se compara cu muraturile, care pot adăuga aroma alimentelor consumate. Ele nu au calorii, fapt ce le face foarte bune şi de dorit, cu condiţia ca va place, desigur.

Există un element al mancarii fast-food, care ar trebui evitat, indiferent de ce. Cartofii prajiti sunt aşa de răi pentru dvs. incat nici nu trebuie sa va ganditi vreodata sa-i comandati. În schimb, alegeti o salata, care va va oferi ingrediente mult mai nutritive.

Acum, că ştiţi modul de a mânca sănătos, puteţi pierde în greutate in cel mai scurt timp si fara sa evitati produsele de fast-food. Faptul că vă este permis să consumati anumite produse va va face cu siguranta mai entuziast cu privire la inceperea unei diete.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Aflaţi care produse de fast-food sunt sanatoase si benefice pentru pierderea in greutate!, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Recomandă Acest Articol

Articole Asemănătoare

8 moduri neașteptate pentru a arde calorii
Suc de Salvie
Dieta pentru a pierde in greutate in 13 zile

Despre Autor

flaviusel

Lasă un Comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>