Friday, Apr. 27, 2018

Afla de ce pepenele verde este bun pentru sanatate si pentru slabit!

Scris de:

|

18/02/2012

|

Postat în Categoria:

Afla de ce pepenele verde este bun pentru sanatate si pentru slabit!

Unul dintre lucrurile cele mai surprinzătoare despre pepenele verde este faptul că nimeni nu stie exact in ce clasa se incadreaza. Unii spun că acestea sunt fructe, în timp ce alţii susţin că sunt legumele. Cu toate acestea, nu există argumente sau dezbateri atunci când vine vorba de beneficiile acestui produs alimentar special.
Mulţi spun că aceste fructe / legume sunt noile mere, deoarece acestea pot, de asemenea, `sa ţina doctorul departe`. Acest lucru se datorează unui număr de ingrediente sanatoase pe care le conţin. Cele mai multe dintre acestea, daca nu toate, au un rol specific în a face corpul mai puternic si mai sanatos, lucru pe care noi toti ni-l dorim.

Vitaminele A şi C, împreună cu mineralele, cum ar fi potasiu, magneziu, sodiu, fier, fosfor si fluor pot fi obţinute de la un pepene verde. Acestea sunt esenţiale pentru a face corpul dumneavoastră sanatos şi pentru a îndeplini funcţiile acestuia în mod corespunzător.

Pepenii verzi sunt, în principiu făcuti din apă, ceea ce ii face foarte suculent şi foarte eficienti atunci când se doreste pierderea in greutate. Este important să se sublinieze faptul că veti vizita baia foarte mult dacă aţi consumat cantitati mari de pepene verde, ceea ce este un lucru bun, desigur.

Antioxidantii sunt, de asemenea, ingrediente prezente în pepeni. Acestea vor îmbunătăţi sistemul imunitar si va vor face mai putin predispusi la atacuri de inima si diabet, precum si la alte probleme de sanatate. În plus, antioxidantii elimina numărul de radicali liberi, responsabili de procesul de imbatranire.

Deşi s-ar putea să nu fi auzit de ceva numit carotenoizi, acestia ar putea împiedica sansele de a face cancer de colon. Si ghici ce, pepeni verzi sunt foarte bogati în aceste ingrediente benefice.

Există doar două tipuri de pepeni verzi – cei cu seminţe şi cei fără. Deşi ambele sunt, cel mai adesea, la fel de benefice, unele persoane susţin că, deoarece pepenii verzi fără seminţe sunt modificati genetic, sunt mai puţin eficienti decât celalalt tip. Ramane insa de vazut dacă acest lucru este adevărat.

Pierderea in greutate cu ajutorul pepenilor verzi poate fi destul de uşor având în vedere că au toate elementele nutritive de care organismul are nevoie şi nu există absolut nici un risc de crestere in greutate. Puteţi mânca o mulţime si nu veti creste deloc in greutate.

Incepeti sa mancati pepeni verzi şi bucuraţi-vă de o viaţă fără grija bolii sau a cresterii in greutate!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.4/10 (5 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 3 votes)
Afla de ce pepenele verde este bun pentru sanatate si pentru slabit!, 6.4 out of 10 based on 5 ratings

Recomandă Acest Articol

Articole Asemănătoare

Nivelurile de vitamina D și somnolenţa
Vitamina D şi prevenirea cancerului
Calciul

Despre Autor

flaviusel

Lasă un Comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>