Wednesday, Apr. 25, 2018

Afla cum poti scapa de celulita!

Scris de:

|

20/02/2012

|

Postat în Categoria:

Afla cum poti scapa de celulita!

De fiecare dată când punem cateva kilograme in plus, este foarte probabil ca celulita va apărea şi acesta influenteaza cât de bine te simti despre tine. De parca cresterea în greutate nu este suficient de frustranta. Cu toate acestea, există alte câteva cauze posibile ale celulitei, cum ar fi sarcina, dezechilibrul hormonal şi obiceiurile alimentare nesanatoase.

Nu există nici o îndoială că eliminarea celulitei este un proces îndelungat care necesită multa disciplină şi răbdare. Trebuie să fiti conştiente de faptul că nu există o reţetă magică care o va face sa dispara. Trebuie sa munciti din greu pentru a ajunge la rezultatul ideal.

Cel mai important lucru este să luati măsuri cât mai curand dupa ce observaţi că aveţi celulita. Zonele carora trebuie să le acordati atenţie indeaproape sunt fesele, coapsele si abdomenul, deoarece acestea sunt părţi ale corpului care sunt predispuse la celulita.

Puteţi apela întotdeauna la intervenţii chirurgicale estetice cum ar fi liposuctia sau poti fi supusa unui tratament cu laser, ambele fiind considerate a elimina celulita, dar nu există nici o garanţie că acestea vor da rezultate, sau mai rau, rezultatele nu sunt de durată dacă nu renuntati la obiceiurile nesanatoase.

Cu obiceiuri alimentare şi exerciţii adecvate, se poate scapa de celulita foarte usor şi rezultatele nu vor fi doar satisfăcătoare, ci vor si dura atâta timp cât va tineti de consumul alimentelor corecte şi aveti activitate fizica. Asiguraţi-vă că puteţi evita mancarea neadecvata şi grăsimile şi concentrati-va pe fructe şi legume proaspete în loc.

Multa de apă, pur şi simplu, trebuie să se consume atunci când dorim eliminarea celulitei. Acest lucru va fi extrem de benefic pentru sanatatea ta si te va scapa de toxine, care sunt foarte daunatoare organismului.

Masajul anti-celulita te poate ajuta in lupta impotriva celulitei, insa de unul singur nu va fi eficient. Masajele pot fi doar o completare la ceea ce a fost anterior menţionat cu privire la mancare si miscare. Insa, avantajul unui masaj este că te poate face sa te simti atât de relaxata şi de mulţumita.

Există întotdeauna si creme anti-celulita pe care le poti utiliza, dar povestea este aceeaşi cu cea a masajelor. Acestea ar trebui să fie o parte din masurile pe care le luati pentru a elimina celulita.

Fiti inteligente şi faceti lucrurile la timp. Dacă tot amanati inceperea procesului de indepartare a celulitei, lucrurile vor merge din ce in mai greu. Daca reactionati la timp şi alegeti modul corect, cu siguranta veti scapa de celulita pe termen lung.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (4 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +5 (from 5 votes)
Afla cum poti scapa de celulita!, 10.0 out of 10 based on 4 ratings

Recomandă Acest Articol

Articole Asemănătoare

Reducerea efectelor îmbătrânirii
Metode de tratare a pielii crăpate
Celulita

Despre Autor

flaviusel

Lasă un Comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>