Friday, Apr. 27, 2018

Abdomen plat in 3 pasi!

Scris de:

|

17/02/2012

|

Postat în Categoria:

Abdomen plat in 3 pasi!

Dacă aţi avut vreodată probleme cu acele cateva kilograme in plus, pe care nu le puteti da, pur si simplu jos, exista şanse ca acele kilograme in plus sa fie pe abdomen. Obiceiurile alimentare adecvate va vor face sa pierdeti in greutate si exercitiile fizice pot ajuta, dar dacă nu faceti exercitiile adecvate, abdomenul dvs. nu va fi perfect.

Nu există nici o îndoială că exercitiile fizice şi mersul la sala de sport pot fi plictisitoare, insa ar putea exista o modalitate de a evita asta. Există trei exercitii pe care le puteţi face pentru a avea abdomenul plat. Partea cea mai buna este ca nu aveti nevoie de nici un echipament special şi le puteţi face oriunde, ori de câte ori doriti.

Primul exerciţiu este să ne imaginăm că mergem pe bicicleta. Intindeti-va pe podea, pe spate si puneti mainile pe urechi. Ridicaţi picioarele şi îndoiţi genunchii. Încercaţi sa imitati mişcările unei pedalări şi atingeti genunchiul drept cu cotul stâng şi invers. Exersati atâta timp cât va simţiti confortabil şi asiguraţi-vă că va creşteti numărul de mişcări propuse în fiecare zi.

Flotari sunt, de asemenea, foarte eficiente atunci când vine vorba despre un abdomen plat. Dar există anumite ajustări pe care trebuie să le faceti. În loc sa va concentrati pe numarul de flotari, de fiecare dată când va ridicati corpul, încercaţi să ramaneti pe poziţie aproximativ un minut. Repetaţi acest exercitiu de trei sau patru ori şi obiectivul va fi atins.

Ultimul exerciţiu se poate face oriunde şi ori de câte ori, si este perfect pentru persoanele foarte ocupate. Trebuie să respirati în aşa fel încât plamanii sa se umple cu aer. Păstraţi aerul in interior pentru zece secunde şi încercati să va strângeti stomacul. Odată ati decis să expirati, trebuie sa o faceti încet.

Făcând aceste exerciţii în fiecare zi, sau de cel puţin trei sau patru ori pe saptamana, veti reusi cu siguranta sa aveti un abdomen plat. Ţineţi minte că aceste exercitii nu vor avea efect dacă săriţi peste rutina de exercitii de cateva ori. În plus, ele nu au nevoie sa investiti mult timp, ceea ce înseamnă că, chiar şi cei cu programe extrem de incarcate, şi le pot integra în rutina lor zilnica.

Fiti persistente şi veti avea în curând corpul perfect pe care vi l-aţi dorit întotdeauna.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)
Abdomen plat in 3 pasi!, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Recomandă Acest Articol

Articole Asemănătoare

8 moduri neașteptate pentru a arde calorii
Suc de Salvie
Dieta pentru a pierde in greutate in 13 zile

Despre Autor

flaviusel

Lasă un Comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>