Monday, Jun. 26, 2017

4 paşi de albire a dintilor cu bicarbonat de sodiu

Scris de:

|

17/03/2012

|

Postat în Categoria:

4 paşi de albire a dintilor cu bicarbonat de sodiu

Există nenumarate companii care oferă soluţii care pretind a albi dintii. Cu toate acestea, nu toate sunt cu adevărat eficiente. Adevărul este că unele dintre cele mai bune remedii şi soluţii pentru dinti albi se află chiar în bucătărie, iar aceste remedii sunt de multe ori cele mai eficiente şi mai sigure.

Bicarbonatul de sodiu poate fi foarte eficient în eliminarea petelor de pe dinti, deoarece are puterea de a penetra smaltul dintilor si a scăpa de pete. Dacă doriţi să folosiţi bicarbonat de sodiu pentru a albi dintii, atunci trebuie să urmaţi sfaturile de mai jos, pentru a obţine cele mai bune rezultate.

4 Paşi pentru albirea dintilor cu bicarbonat de sodiu

Primul pas

Adauga o lingurita de bicarbonat de sodiu si un praf de sare intr-un pahar mic şi se adaugă putina apă, suficientă pentru a dizolva acest amestec si a-l transforma intr-o pasta. Pasta trebuie să fie amestecata în mod uniform şi nu ar trebui să existe bulgări de sare sau bicarbonat de sodiu.

Al doilea pas

Scufundati perii unei periute de dinti moale in aceasta pasta si periati dintii cu ea, aşa cum aţi face cu pasta de dinti obisnuita.

Pasul al treilea

Nu înghiţi amestecul de bicarbonat de sodiu. După ce te speli pe dinti cu aceasta pasta timp de aproximativ două minute, scuipa si clateste gura cu apa.

Nu utilizaţi apa de gura timp de cel puţin 12 de ore de la spalatul pe dinti cu bicarbonat de sodiu.

Pasul al patrulea

Repetaţi întregul proces o dată la două săptămâni pentru cele mai bune rezultate.

RETINETI!

Chiar daca bicarbonatul de sodiu este foarte eficient in albirea dintilor, există câteva puncte pe care trebuie sa le stiti despre utilizarea acestui produs.

Dacă purtaţi aparat dentar sau folositi proteze permanente, atunci nu este recomandabil să încercaţi această metodă de albire a dintilor, deoarece bicarbonatul de sodiu dizolvă adezivul dentar. Nu exagera cu folosirea de bicarbonat de sodiu pentru a albi dintii. Trebuie să ai mereu în vedere faptul că bicarbonatul de sodiu poate deteriora smaltul dintilor daca este folosit in exces. Prin urmare, nu-l folosi mai des de o dată la două săptămâni.

Dacă aveţi pete foarte grave pe dinti, atunci ar fi recomandabil să se folosească bicarbonat de sodiu pentru a scăpa de aceste pete zi de zi. Cu toate acestea, puteti utiliza bicarbonatul de sodiu pentru nu mai mult de cinci zile pe lună (MAXIM 5 ZILE PE LUNA).

Daca vrei rezultate si mai bune, poti combina bicabonatul de sodiu cu peroxid de hidrogen şi lasati această pastă pe dinti timp de cinci minute înainte de clătire. Acest lucru s-a dovedit a fi destul de eficient in albirea dintilor foarte patati. Cu toate acestea, acest lucru nu ar trebui să fie repetat mai des decât o dată la două săptămâni.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)
4 paşi de albire a dintilor cu bicarbonat de sodiu, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Recomandă Acest Articol

Articole Asemănătoare

Reducerea efectelor îmbătrânirii
Metode de tratare a pielii crăpate
Celulita

Despre Autor

flaviusel

Lasă un Comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>