Wednesday, Apr. 25, 2018

3 pasi simpli pentru a scapa de celulita

Scris de:

|

20/02/2012

|

Postat în Categoria:

3 pasi simpli pentru a scapa de celulita

Dacă aveti de-a face cu celulita, probabil ca ati citit zeci şi zeci de articole despre cum să o eliminati o dată pentru totdeauna. Adevărul este că nu există un doar un singur lucru care va face celulita sa dispara. Cine a scapat cu succes de ea vă va spune că a fost vorba de o combinaţie de lucruri diferite, care au facut posibil acest lucru.

Primul pas şi primul lucru de făcut este să acordati atenţie obiceiurilor dvs. alimentare. Evitati toate grasimile saturate si concentrati-va pe consumul de fructe proaspete, legume şi carne slabă de peşte. Nu doriţi să adăugaţi greutate în plus, dacă sunteţi in încercarea de a elimina celulita. Asta ar face obiectivul dvs. imposibil de realizat.

Ţigările, cofeina si alcoolul sunt strict interzise, ​​deoarece reprezinta unul dintre principalele motive pentru care celulita a apărut în primul rând. Trebuie să trăiti sănătos şi sa scăpati de toxine. Un pahar de suc de lămâie şi apă caldă baute dimineaţa vă vor ajuta să faceţi acest lucru şi, astfel, veti reusi sa scapati si de celulita.

Următorul pas il reprezinta exercitiile fizice. Acest lucru trebuie neaparat adăugat la rutina dvs. zilnica. Orice fel de exerciţiu veti face este bun, insa alergatul şi înotul sunt, probabil, cele mai bune, deoarece lucreaza tot corpul. Dar, orice ati alege, cu siguranta, va face o diferenţă. Activitatea fizica este esenţială dacă doriţi sa eliminati celulita.

Pasul final este un pic mai plăcut şi solicită cheltuirea unor bani pe obtinerea de masaje anti-celulită şi tratamente de eliminare a celulitei. Dar trebuie să fiti foarte atenta. Nu toate tratamentele sunt eficiente şi benefice pentru dvs. Asiguraţi-vă că întreb pe cineva care le-a încercat daca funcţionează sau nu.

Masajele sunt întotdeauna eficiente, deoarece acestea vor imbunatati circulatia sangelui, care poate reduce celulita. Dacă nu vă puteţi permite un masaj la un salon, puteţi face acest lucru chiar dumneavoastră, concentrându-va pe zonele relevante şi masand cu mişcari circulare.

Probabil doar o combinaţie a acestor trei lucruri vor da rezultatele dorite. Cu siguranta nu este usor, dar merită efortul. Deci, urmaţi paşii şi veti scăpa de celulita.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
3 pasi simpli pentru a scapa de celulita, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Recomandă Acest Articol

Articole Asemănătoare

Reducerea efectelor îmbătrânirii
Metode de tratare a pielii crăpate
Celulita

Despre Autor

flaviusel

Lasă un Comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>